Hodnoceniher.cz

Destruction AllStars

66%

Średnia od 9 recenzje
#playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #sony interactive entertainment #lucid games #ps5 #destruction allstars #playstation #akce #závodní #rocket league #destruction allstars #hratelnost #plus #dualsense #škrábnutí #mayhem #režim #mikrotransakce #allstars #destruction #vůz #hrdina

Recenzje

6/10
GamePark
2 mar 2021
Několik měsíců před launchem konzole PlayStation 5 společnost Sony oznámila spojení veškerých interních PlayStation studií pod jeden shrnující název, který zní PlayStation Studios. Nachází se zde taková studia jako je Naughty Dog, Bend Studio, Guerrilla Games a nebo právě Lucid Games, kteří na začátku tohoto měsíce přišli s čistě multiplayerovou hrou Destruction AllStars, jež vyšla exkluzivně pro konzoli...

7/10
Centrum Her
19 lut 2021
Destruction AllStars nie je zlá hra. Titul ponúka výbornú zábavnú hrateľnosť. Dole ho však sťahuje aktuálne malá ponuka obsahu a viacero dizajnových chýb. Až sa tak zdá, že najlepším rozhodnutím vývojárov bolo hru dať zdarma do PS Plus.

7/10
Doupě
16 lut 2021
Destruction Allstars je solidní zábava na pár dlouhých večerů, která pobaví a přináší skvělou akční hratelnost. Bohužel strádá po stránce obsahové i kompetitivní, takže ve finále zřejmě nepůjde o podobný úspěch, jaký svého času zaznamenala třeba Rocket League, když vyšla zdarma v PS Plus. I přesto jde momentálně zdarma o velmi solidní nabídku, která se neodmítá a za test hra rozhodně stojí.

7/10
Alza
10 lut 2021
Pokud jste předplatitelem služby PlayStation Plus, rozhodně si přidejte Destruction AllStars do knihovny a hru vyzkoušejte. Mix destruction derby a akční adventury je nečekaně inovativní a zábavný, zatím ale bohužel hru sráží málo obsahu a výrazné použití mikrotransakcí.

6/10
Sector.sk
8 lut 2021
Ani nedokážem opísať, aké neuveriteľne hlúpe toto riešenie je a človek, ktorý s ním prišiel, by mal okamžite dostať padáka a skončiť v hernom priemysle, lebo toto je krok proti hráčom, aký sa len tak nevidí. Zvlášť, keď niektoré z výziev aspoň nejako spestrujú hrateľnosť a vychádzajú z koľají stanovených multiplayerom. Robíte tu tak taxikára, prípadne len beháte a skúšate si parkourové možnosti, na...

7/10
IndianTV
6 lut 2021
Destruction AllStars je výborná arkádová akce, o kterou se vývojáři plánují pořádně postarat. Díky absenci season passu, nebo limitovaných skinů nehrozí, že by nastalo FOMO, neboli strach z toho, že něco vynecháte. Pokud si tak chcete jen užít šílené derby a na chvíli vypnout, jde o výbornou volbu. Hru doporučujeme na 7 bodů. Jak jsem již zmínil, jde o ,,poklidnou" hru, kterou sem tam potřebujeme všichni.

3/5
Hrej.cz
5 lut 2021
Destrukční derby by potřebovalo trochu lepší nápady a mnohem více obsahu. Zatím nabízí průměrný zážitek, který až překvapivě brzy omrzí.

55%
Bonusweb
5 lut 2021
Měl to být jeden z hlavních taháků lákajících na koupi PlayStationu 5, ovšem realita je nakonec jiná. Destruction AllStars vyšlo se zpožděním jako titul zdarma pro předplatitele PS Plus. Herně je to však i tak poněkud slabý odvar.

8/10
Game Informer
3 lut 2021
Whiplash-inducing crashes and unique character abilities are initially satisfying, but only the most dedicated rubberneckers will find a reason to stick around.