Hodnoceniher.cz

Deep Rock Galactic

87%

Średnia od 5 recenzje
#pc #xbox-one #shooter #ego-shooter #coffee stain publishing #ghost ship games #xbox one

Recenzje

9/10
IndianTV
12 lip 2020
Deep Rock Galactic je skvělá hra, která má jen pár neduhů. Chybějící příběh a stejnorodí nepřátelé jsou jediné dvě věci, co z ní nedělají perfektní herní titul pro 4 členné skupinky hráčů.

9/10
Sector.sk
26 cze 2020
To je však asi jediná chyba krásy na inak naozaj zábavnom a prepracovanom titule. Niekomu sa možno ešte nebude pozdávať grafika, ale to je (ako vždy zvyknem hovoriť) v prvom rade otázka vkusu. Hra je prevedená v low-poly štýle, podobnom, aký je použitý napríklad v Sea of Thieves a funguje rovnako, teda skvele. Detailov je na lodi aj v jaskyniach napriek grafickému štýlu dostatok, nasvietenie je skvelé...

8,5/10
Game Informer
26 maj 2020
Tightly balanced between resource gathering and fierce shooting exchanges, this dwarven mining expedition is a great time – especially with friends.

82%
GameStar.de
16 maj 2020
Ob allein oder im Team: Das umfangreiche Koop-Bergbau-Erlebnis spielt sich flott und kurzweilig, könnte aber mehr Missionstypen vertragen.

86%
Alza
15 maj 2020
Deep Rock Galactic vás svým vizuálem ani hratelností na první pohled zřejmě neosloví. Když mu však dáte šanci, nabídne vám neskutečně chytlavý koncept, který dokáže upoutat k monitoru na několik desítek, a možná i stovek hodin. Pokud aktuálně hledáte kooperační FPS a jste přístupní novým myšlenkám, je pro vás Deep Rock Galactic tou nejlepší možnou volbou.