Hodnoceniher.cz

Dark

35%

Średnia od 7 recenzje
#pc #akční #stealth #upíři #windows #x360 #xbox 360 #action #kalypso media #realmforge #dark #petra schmitz #pc #kalypso media #realmforge studios #dark #pc #xbox 360

Poradniki, kody

Recenzje

4/10
Komputer Świat
19 gru 2018
Z przykrością stwierdzam, że Dark mnie nie porwał. Finalnie okazuje się, że to gra, która nie sprawia przyjemności, a wywołuje raczej irytację. Zwłaszcza że punkty automatycznego zapisu zostały tak niefortunnie dobrane, że często po najdrobniejszym błędzie jesteśmy zmuszeni ponownego przechodzenia sporych fragmentów gry. I nie zrozumcie mnie źle. Problem nie polega na zbyt wysokim stopniu trudności,...

3/10
InGamer.cz
4 paź 2013
DARK je ukázkovým příkladem toho, jak nemá vypadat upírská hra. A taky jak nemá vypadat stealth akce. A vlastně cokoliv, co kdy opustí stěny vývojářského studia. Realmforge se svým výplodem pasují na ctěného nástupce City Interactive. Tahle záležitost není dobrá a není zábavná, akorát vám předvede úroveň stupidity, kterou jinde nenajdete.

3/10
XboxWeb.cz
12 wrz 2013
DARK se snaží překvapit mnoha svými částmi i vlastnostmi. Ani jedna z nich však kvůli odbyté implementaci nefunguje. Animace působí kostrbatě a i scénář by si zasloužil větší pozornost. Ve výsledku tedy dostanete hru, která hezky vypadá, ovšem pouze pokud stojíte na místě a nic neděláte.

5/10
Hrej.cz
20 lip 2013
Dark přináší pár nápadů a zajímavou stylizaci. Na úspěch je to málo, ale úplná tragédie to také není a ve větší slevě na Steamu ještě mohou upíři zkusit udělat kariéru. V jiném případě jim velkou šanci nedáváme.

3/10
Tiscali Games
16 lip 2013
Dark je zcela mimo koncepčně a nepřidává jí ani slabé technické zpracování. Občas se v ní objeví dobrý námět, ale špatné herní mechanismy hru hodně rychle zašlapou do země. Je to špatná stealth akce a ještě horší upírská hra.

48%
GameStar.de
11 lip 2013

2/10
Game Informer
9 lip 2013
I’ve heard of vampires having problems entering homes and seeing their reflections in mirrors, but I’ve never seen one fumble with the simple act of biting a person’s neck like this.