Hodnoceniher.cz

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

87%

Średnia od 15 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #xbox series s/x #ps4 #xboxone #x1 #activision #crash bandicoot 4 #toys for bob #plošinovka #akční #adventura #crash #ps4 pro #xbox one x #xbox series #xbo #xbox one #ps4 #activision #action #jump&run #activision blizzard #toys for bob #crash bandicoot 4: it's about time #alex ney #pc

Recenzje

87%
GameStar.de
26 mar 2021
Herausragendes Leveldesign und genial beknackter Humor machen Crash 4 zu einem mehr als würdigen Nachfolger.

4/5
HardcoreGamer
11 mar 2021
Crash Bandicoot fans got what they asked for last year with a proper follow-up that honored the legacy of Naughty Dog’s classic trilogy. Crash Bandicoot 4: It’s About Time embraced the mechanics that made the franchise such a hit while adding its own unique spin. The move to PS5 and Xbox Series X|S maintains the same essence that made the game so enjoyable last year, but it now looks and runs better....

10/10
IndianTV
17 paź 2020
Crash Bandicoot 4: It's About Time srší kvalitou. Jde opravdu o pořádný comeback po 22 letech.

9/10
Tiscali Games
14 paź 2020
Crash Bandicoot opět dokázal, že žánr 3D skákaček není mrtvý, pokud k němu vývojáři přistoupí s respektem a dostatečným talentem. V aktuálních pochmurných dnech je jeho ztřeštěná atmosféra balzámem na duši, i když vás nemilosrdná obtížnost občas namíchne.

9/10
Vortex
13 paź 2020
Crash Bandicoot 4: It's About Time představuje příkladný způsob, jak elegantně skloubit staré i nové prvky, jak modernizovat klasiku a přitom zůstat věrný originálu. Navzdory mnoha tradičním mechanismům Crash neustrnul v čase a studio Toys for Bob nám naservírovalo důstojné pokračování původní trilogie, na které jsme čekali od roku 1998.

8/10
Centrum Her
13 paź 2020
Klasicky výborná hrateľnosť v spojení s pekným vizuálom a zábavným príbehom. Zároveň však najnovší Crash neprináša nič zásadné, čím by dokázal predčiť predošlé diely.

5/5
Hrej.cz
12 paź 2020
Crash Bandicoot 4 je jednou z nejlepších plošinovek současnosti. Skvělou hratelnost předchozích dílů nerušivě doplnily nové mechanismy, moře obsahu a rozšířené možnosti. Při hraní si tak přijdou na své jak nováčci, tak zkušení harcovníci. It’s About Time je prostě obrovská zábava.

88%
Czechgamer.com
7 paź 2020
Důstojný nástupce slavné ságy plošinovek. Vraťte se zpět do dětských let a nenechte se rozhodit, ono se to podaří!

5/5
GameSite.sk
6 paź 2020
Fanúšik, nefanúšik, mladý alebo starý. Vykašlite sa na všetky FPS s ultrarealistickou grafikou. Vypnite Fortnajty a Worzouny, pretože skutočná výzva je tu. Nové pokračovanie Crasha preskúša vaše reflexy v aspektoch, o ktorých ste nevedeli. To všetko zabalené do nádherných animácií a úžasných lokalít. Toto je hra, na ktorú sa tak dlho čakalo a že sa tak podarí, to som teda nečakal.

88%
Alza
6 paź 2020
Crash Bandicoot 4: It's About Time patří mezi skákačky, které vás potrápí svou náročností, ale přesto se je budete snažit hrát stále dokola. Tvůrci dokázali propojit úctu k původní trilogii se zábavnými, inovativními nápady. Nedejte však na první dojem, tento titul i přes roztomilý audiovizuál není určen mladším hráčům, spíše zkušeným harcovníkům.

90%
Bonusweb
6 paź 2020
Konečně jsme se dočkali vymodleného čtvrtého dílu Crashe a byť to zní jako klišé, trpělivost se vyplatila. Je to pocta původním hrám, kterou si ovšem neužijí jen nostalgici, ale všichni fandové náročnějších hopsaček.

7/10
Sector.sk
5 paź 2020
Každý chmuľo dokáže spraviť náročné levely, dokonca aj ja, len mi dajte Super Mario Maker 2 a dostatok času. To nie je umenie. Umenie je spraviť zábavné levely a v tejto hre je podľa mňa priveľa príkladov toho, že to jednoducho nevyšlo. Som si istý, že v Toys for Bob je na seba niekto náramne pyšný, že vytvoril level, kde hráči zomrú aj 100x, ale kde je v tom zábava? Je to tu veľmi nevyvážené, dokonca...

8/10
Zing
5 paź 2020
Crash Bandicoot 4: It's About Time je skvělou plošinovkou, která hráčům nabídne skutečnou výzvu. Pro některé může být odrazující signál těžší obtížnosti, ale přesto si dokáže své fanoušky udržet. Spolu se zajímavou komiksovou vizualizací vás přesvědčí o tom, že vývojáři z Toys for Bob úspěšně převzali pochodeň série a Crash Bandicoot 4: It's About Time dostál svého jména.

8,5/10
Game Informer
1 paź 2020
A return to the unique brand of ‘90s platforming that put Crash Bandicoot on the map.

4/5
HardcoreGamer
1 paź 2020
Crash Bandicoot fans have waited well over a decade for a proper follow-up that honored the legacy of Naughty Dog’s classic trilogy. Crash Bandicoot 4: It’s About Time mostly delivers on that promise, crafting an experience that embraces the mechanics that made the franchise such a hit, while adding its unique spin. The story isn’t anything special, but Crash and Coco’s story is told with such enthusiasm...