Hodnoceniher.cz

Call of Duty: Infinite Warfare

77%

Średnia od 11 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #call of duty (série) #sci-fi #fps #ps4 #windows #xbo #activision #action #ego-shooter #activision blizzard #infinity ward #infinity ward #pc #ps4 #xbox one

Poradniki, kody

Recenzje

6,5/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Dobra fabuła w krótkiej kampanii i tryb zombie z jedną mapą to też jednak za mało, by lekką wydać ponad 200 złotych. Tylko dla prawdziwych fanów. Reszta ma w tym roku sporo dobrych alternatyw, które warto rozważyć.

4/5
HardcoreGamer
5 lut 2017
Call of Duty: Infinite Warfare – Sabotage is available now on PS4. It’ll hit Xbox One and PC sometime in the next month.

4/5
Hrej.cz
11 lis 2016
Vynikající kampaň, která si zaslouží vaši šanci i v případě, že jste nad sérií Call of Duty dávno zlomili hůl, výrazně vyčnívá nad až suše standardně odvedenou hrou více hráčů. Nám se tato odvaha líbí, ale mějte na paměti, že pokud vás multiplayer za poslední tři díly nezaujal, nepochodíte ani zde.

75%
Czechgamer.com
10 lis 2016
Nejnovější díl populární série mohl dopadnout o poznání lépe, ovšem pořád se jedná o slušnou střílečku, která však ničím nevyniká nad ostatními přímými konkurenty. Své fanoušky si však rozhodně najde.

8,1/10
Centrum Her
10 lis 2016
Keby som mohol pár vecí zmeniť, spravil by som z toho najlepšiu Call of Duty hru za desaťročie. Silná kampaň je k tomu sakra blízko.

6/10
Tiscali Games
9 lis 2016
Infinite Warfare se svým způsobem urvala ze řetězu a minimálně kampani pro jednoho hráče i zombie módu to prospělo. Ani jedna z uvedených složek však nenabízí dostatečně kvalitní zážitek, kterým by hra mohla soupeřit se současnou konkurencí. Multiplayer je sice robustní, ale zcela obyčejný, a navíc jej sužuje řada nepříjemných chyb. Celkový zážitek navíc sráží technický stav hry. 

68%
Bonusweb
9 lis 2016
Letošní příspěvek do rodiny her Call of Duty dovolí fanouškům zakusit válku ve vesmíru. To nejlepší z Infinite Warfare představuje nakonec příběhová kampaň. Stagnující hru více hráčů mohou tentokrát nepříjemně ovlivnit mikrotransakce a režim kooperace je oproti loňským Black Ops 3 okleštěn na minimum.

80%
GamePark
6 lis 2016
Call of Duty: Infinite Warfare od Infinity Ward a Activision budil vášně již při svém vývoji (viz zde). Zatímco část hráčů se těšila na pokračování své oblíbené střílečky, další nemalá část se na titul dívala skrze prsty. Kontroverze (kupodivu) přetrvala i po vydání. Na Steamu jsou aktuálně (k 6.11.2016) reakce smíšené, na Metacritic hru kritici hodnotí na 80 %, zatímco hráči hru převážně odsuzují...

79%
GameStar.de
4 lis 2016
Infinite Warfare reduziert die Grafikdetails teilweise ungefragt, was durch den hohen Bedarf nach VRAM und Arbeitsspeicher auf vielen PCs vorkommt. Außerdem ist die Maussteuerung teils schwammig und die Lag-Kompensation im Multiplayer macht Probleme. Insgesamt werten wir deshalb um zwei Punkte ab.

4,5/5
HardcoreGamer
3 lis 2016
Call of Duty: Infinite Warfare has had to overcome more public opinion adversity than likely any game before it, but it’s accomplished that in spades, blowing a planet-sized raspberry to all of its naysayers. Just because it takes place in the future doesn’t diminish its merit and in fact allows it to introduce several unique aspects to the series. With the help of Naughty Dog alumni, the story is...

9/10
Game Informer
3 lis 2016
A robust campaign experience, compelling multiplayer modes, and rambunctious, zany zombies create a winning formula.