Hodnoceniher.cz

Bravely Second: End Layer

86%

Średnia od 5 recenzje
#nintendo 3ds #bravely second #nintendo #silicon studio #3ds #square enix #nintendo #bravely second #3ds

Poradniki, kody

Recenzje

8/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Pomimo znikomej liczby usprawnień, Bravely Second to jednak godny następca Bravely Default - piękny, wciągający, wymagający, ze wspaniałym światem. Czołówka japońskich RPG nie tylko na 3DS-ie, ale też w rozrachunku wieloplatformowym. Square Enix dało nam kolejne nowe "stare" Final Fantasy - baśniową opowieść, którą naprawdę warto poznać.

4/5
Hrej.cz
17 kwi 2016
Bravely Second se od svého předchůdce v ničem zásadním neliší a spíše než pokračování připomíná takové rozšíření. Pořád se však jedná o mimořádně podařenou hru s hlubokým RPG systémem a špičku ve svém žánru.

4,5/5
HardcoreGamer
9 mar 2016
To make a fittingly Nintendo-affiliated comparison, Bravely Second: End Layer is to the 3DS what Bayonetta 2 was to the Wii U: a sequel with its own respectable amount of anticipation that, while offering little by way of drastic change, delivers more than enough fresh and returning moments to remind us all (new and veteran players alike) why such a release struck an immeasurable chord in the first...

9/10
Zing
24 lut 2016
Bravely Second: End Layer je obstojným nástupcem skvělé hry a myslím si, že neurazí vůbec nikoho. Pro fanoušky je povinností, ale pokud ještě nemáte odehraný první díl, dejte si na čas, Bravely Second bude stejně dobrá i za 50 let! Jen si dejte pozor na kočky.

90%
Czechgamer.com
18 lut 2016
Nič nie je dokonalé aj keď táto hra to takmer popiera.