Hodnoceniher.cz

Bramble: The Mountain King

65%

Średnia od 2 recenzje
#pc #pc #pc #pc #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #xbox-one #xbox one #xbox one #xbox one #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #horor #dobrodružná #severská mytologie #dimfrost studio #merge games #ps4 pro #switch #xbox one x #xbox series #adventura #akční #bramble: the mountain king #xbox game pass

Recenzje

6/10
XboxWeb.cz
11 lip 2023
Pohádková jednohubka z norské mytologie je nakonec poměrně brutální, takže se nenechte zmást, protože nejde o hru pro děti. Navíc dokáže být místy hodně tuhá, a to jak svou obtížností, tak topornějším ovládáním a slabší kamerou. Příběh však dokáže chytit, a i kvůli němu se nakonec člověk na ten konec prokousá.

7/10
Tiscali Games
18 maj 2023
Úžasný příběh protkaný germánským a severským folklórem, který stříhá nevinnou pohádkovost s nefalšovaným hororem a bizarními výjevy. V krátké herní době se stihne vystřídat spousta motivů, pospojovaných do jedné velké pastvy pro oči. Je jen škoda, že tolik nápaditá a rozmanitá není také samotná hratelnost.