Hodnoceniher.cz

Blood Bowl 3

59%

Średnia od 6 recenzje
#pc #pc #pc #pc #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #xbox-one #xbox one #xbox one #xbox one #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #sportovní #xbox series x/s #blood bowl 3 #cyanide #nacon #xbox #akční hry #nintendo #playstation #strategie #tahové strategie #recenzia na pc verziu #ps4 #ps5 #switch

Recenzje

40%
Czechgamer.com
28 mar 2023
Nepodarené a nedokončené parazitovanie na popularite prvých dvoch častí

7/10
Gamebro
27 mar 2023
Další ročních amerického fotbalu s fantasy světa Warhammeru je zde a přináší ještě více postav, více brutality a násilí, ale také mnoho nových chyb či monetizace placeného titulu. Svět Warhammeru si stále drží svoji oblíbenost a Blood Bowl je desková variace amerického fotbalu v tomto světě.

6/10
Sector.sk
20 mar 2023
No ako už bolo povedané, turnaje v kampani proti AI sa vám čoskoro zunujú. Potom vaša voľba môže padnúť na priateľské zápasy – tiež proti AI, ale lepšie v režime horúceho kresla proti kamarátovi na jednom PC, či proti online hráčom. A potom sú to plnohodnotné online turnaje pripravené vývojármi v sezóne alebo samotnými hráčmi. Pokojne teda nejaký môžete vytvoriť aj vy a nastavíte tam režim (knockout,...

6/10
Gaming professors
17 mar 2023
Blood Bowl 3 je tahová sportovní strategie, z níž mi jde hlava kolem. Baví mě vizuál, vylepšování postav, cutscény, a jak je umělá inteligence na výši. Občas na hřišti umře hráč, ale to je prostě americký fotbal ve světě Warhammeru. Co stále nechápu, je narvání peněz do hry, jež tímto stylem skončí jako Resident Evil Re:Verse, který snad nikdo nehraje – jenže ten má alespoň stabilní servery.

65%
Bonusweb
14 mar 2023
I když tak od pohledu nevypadá, je Blood Bowl velice chytrá a na strategické plánování náročná hra, která má potenciál vás zabavit na stovky hodin. Bohužel, ve srovnání se sedm let starým předchozím dílem selhává ve většině ohledů, kromě technických chyb ji dolů táhne i přílišný důraz na mikrotransakce.

6/10
XboxWeb.cz
8 mar 2023
Blood Bowl III má velký potenciál být nejlepším dílem z této série. Bohužel je ale v této době prolezlý velkým množstvím technických nedostatků a chybí mu spousta obsahu. Také se nedá přehlížet špatně zvolený systém úpravy hráčů, který je závislý na nekompromisních mikrotransakcích, za které by se mohl stydět i kdejaký asijský F2P titul.