Hodnoceniher.cz

Black Mirror

40%

Średnia od 7 recenzje
#web #horor #point-and-click #ps4 #windows #mac #xbox-one #linux #ps4 pro #xbox one x #pc #adventure #point & click #thq nordic #king art games #playstation 4 #xbox one

Poradniki, kody

Recenzje

40%
Czechgamer.com
7 gru 2017
Na rýchlo vyrobené predjedlo bez chuti a zo surovín po dátume spotreby

6/10
Game Informer
6 gru 2017
Although it has some decent puzzles, this adventure game fails to be compelling in many other ways.

2/5
Hrej.cz
5 gru 2017
Nedovařené a nedopečené nedochůdče, na které se vydavateli zjevně nechtělo rozbíjet prasátko. A podle toho to taky vypadá.

4/10
Tiscali Games
1 gru 2017
Důstojně restartovat adventurní sérii Black Mirror se nepodařilo. Nejenže je prokletí rodu Gordonů už trochu klišé, ale hlavně se nechalo zabalit do interaktivního filmu, který za moc nestojí a trápí ho spousta technických problémů.

0/10
Gamebro
30 lis 2017
Pokud vám název Black Mirror nic moc neříká, vězte, že jde o jméno, pod kterým v zahraničí vyšel český Posel smrti z roku 2003, tedy velmi povedená ponurá adventura, jež z dlouhodobého hlediska patří k širší špičce titulů, které vzešly z českých luhů a hájů. Tam se ale bohužel neudržela a práva na značku zůstala v Německu, kde postupně vznikl také druhý a třetí díl, aby následně série zmizela v rámci...

35%
Bonusweb
28 lis 2017
Tak tohle se nepovedlo. Restart původní české značky Posel Smrti se v rukou německých autorů stal žhavým aspirantem na průšvih roku.

68%
GameStar.de
27 lis 2017
Story und Atmosphäre machen das neue Black Mirror erlebenswert, es mangelt dem Serienneustart aber an spielerischer Substanz.