Hodnoceniher.cz

Assassin’s Creed Chronicles: China

63%

Średnia od 8 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #ps vita #assassin's creed (série) #stealth #akční #ps4 #windows #ubisoft #assassin's creed chronicles: china #pc #ps3 #xbox 360 #climax studios #xbox one

Poradniki, kody

Recenzje

6/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Jeśli dla kogoś cały growy świat to wyłącznie seria Assassin's Creed, to China będzie nie tyle co powiewem, a wręcz wichurą świeżości. Reszta na pewno nie będzie się nudzić (nie ma kiedy), ale też trudno zachwycać się sprawdzonymi patentami. To w porządku gra, ale bez znaków szczególnych. Może nadrobi to część rozgrywająca się w Rosji, z ciekawą, szarą, mroczną oprawą graficzną?

6,7/10
Centrum Her
20 maj 2015
Assassin´s Creed Chronicles China vás neohúri ani grafikou, ani zvukom, ani príbehom, ale nápady vás dokážu uspokojiť celkom solídne.

65%
GamePark
9 maj 2015
Série Assassin’s Creed sice stále stojí za pozornost, připadá nám však, že postupem času začala ztrácet svoji identitu. Dokud ale vydělává, Ubisoft si od ní přestávku v žádném případě brát nehodlá. Dnes tu nicméně kvůli žádnému velkému pokračování nejsme. Assassin’s Creed Chronicles je zajímavým 2.5D spin-offem, s nímž se postupně vydáme do tří dosud neprobádaných koutů světa. Ubisoft Montreal se při...

70%
Czechgamer.com
5 maj 2015
Hezká 2,5D plošinovka s mizerným soubojovým systémem a přímočarým příběhem. Ale jako stealth akce povedená.

3/5
Hrej.cz
28 kwi 2015
Je sice obdivuhodné, jak autenticky se podařilo autorům po žánrovém veletoči zachovat většinu reálií hry, přesto budete v této odbočce postrádat mnohé z toho, co dělá velkého Assassina tím, čím je. Výsledkem je solidní hra, kterou ale povinně musí absolvovat jen fanoušci.

5/10
Tiscali Games
27 kwi 2015
Malebné čínské kulisy nedovedou schovat lacinou hratelnost. Zkrátka 2,5D Assassin's Creed za necelé tři stovky...

58%
Bonusweb
27 kwi 2015
Assassin’s Creed je zpět, tentokrát za nízkou cenu a v méně výpravném podání. V prvním vydání plánované trilogie se hráči vypravují do Číny šestnáctého století. Hlavním protivníkem jim nejsou tentokrát templáři, nýbrž ubíjející nuda.

7,3/10
Game Informer
20 kwi 2015
Assassin's Creed meets Mark of the Ninja, but does it succeed?