Hodnoceniher.cz

Ancestors Legacy

74%

Średnia od 10 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #strategie #historická #realtime #windows #xbox one x #total war #ancestors #evropský středověk #herní sekce #cut-scény #chabý pokus #pomalý postup #velká armáda #příkaz #malý doplněk #hp omen #příjemný pocit #surovina #plná palba #úžasný příběh #dobrá hra #styl hry #vesnice #sekce #skvělý nápad #grafická karta #polské studium #echtzeit-strategie #1c company #destructive creations #rts #polska #destructive creations #ancestors #akční hry #dobrodruzne #steam

Recenzje

7,5/10
Gaming professors
5 paź 2022
Ancestors Legacy je příjemná hra, která je zasazena do dob zlatého věku vikingů. Jedná se o RTS, které si bere mechaniky Company of Heroes a snaží se s nimi pracovat ve svůj prospěch, což se mu poměrně slušně daří. Krom určitých prvků a zasazení hry zde však není vyloženě ona originalita a v určitých aspektech budete mít pocit, že vám prostě něco chybí. To platí tím spíše, že v některých pasážích hrajete...

8/10
GamePark
2 lip 2019
Rok po vydání vychází k Ancestors Legacy nové DLC a zároveň hra míří na konzole Playstation 4 a Xbox One. To je ideální příležitost připomenout si, jak se tahle strategie z temného středověku hraje a co nového do ní tvůrci nyní přináší.

7/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Bardziej od konkretnych gatunków ceni sobie kiedy gra ma "duszę" i pouczający przekaz. Nieco osamotniona w męskim świecie ruchomych pikseli próbuje udowodnić światu, że gry to także sztuka.

8/10
Gamebro
4 cze 2018
Po rozpadu antického uspořádání světa a říší se Evropa pohroužila do temných a brutálních dob. Ze severu rozšiřují hrůzu na pobřeží a britských ostrovech divoké hordy Vikingů. Anglosasové se však nespojí, aby společnými silami bojovali proti seveřanům, ale pustí se navíc do sebe navzájem. Na východě pro změnu bují kmenové války mezi Slovany, zatímco ve Svaté říši římské bojují vládci o kontrolu nad...

7/10
Tiscali Games
31 maj 2018
Taktická realtimovka beroucí si na paškál středověké příběhy lítých reků a neohrožených králů. Nepřekypuje originalitou, ale nabízí porci slušné zábavy na několik dlouhých večerů nejen pro fanoušky historie a kované stratégy. Hra je poctivou pozvánkou do temných časů evropské historie, sice s pár pihami na kráse, zato s rychlým spádem a přístupností takřka pro všechny, jimž žánr RTS vyloženě nesmrdí.

80%
Bonusweb
28 maj 2018
Nová historická strategie od polského studia Destructive Creations se hlásí o vaši přízeň a rozhodně má s čím vyrukovat.

7/10
Doupě
24 maj 2018
Jak už jsme psali dříve, strategie na notebooku jsou skvělým nápadem, jelikož většinou využívají velmi jednoduché ovládací schéma, na které často postačí jen myš a navíc nejsou nijak extra náročné na hardware. Obojí platí i v případě Ancestors, takže jde o skvělého společníka na cesty. 

82%
GameStar.de
22 maj 2018
Flottes RTS mit toll animierten Mittelalter-Truppen, die druckvoll aufeinanderprallen, plus Sektoren-Erobern à la Company of Heroes.

3/5
Hrej.cz
21 maj 2018
Zábavná a plná krve, Ancestors Legacy je solidní RTS, kterou sráží nedokončená kampaň a příliš jednoduchý bojový systém.

72%
Czechgamer.com
6 maj 2018
Atmosférická a pohledná strategie, kterou sráží hloupá umělá inteligence, přílišná lineárnost kampaně a nedotaženost některých mechanik.