Hodnoceniher.cz

Aliens: Fireteam Elite

67%

Średnia od 13 recenzje
#aliens: fireteam elite #aliens #coop #pc #ps4 #xbox-one #ps5 #xbox series x/s #cold iron studios #xbox series x/s #playstation 5 #playstation 4 #xbox one #pc #akční #xbox series #aliens fireteam #kooperace #xbox live #ps4 #ps5 #xbo #xsx #focus home interactive #akce #aliens: fireteam elite #playstation #xbox #multiplayer #xbox series s/x #film #gears of war #aliens: fireteam elite #focus home interactive #elite dangerous #nepřítel #zbraně #internet #aliens #aliens colonial marines #fireteam elite #alien #panstvo #michal maliarov #vetřelec #shooter #multiplayer-shooter #focus home interactive #cold iron #aliens: fireteam elite #sascha penzhorn #pc

Recenzje

5/10
IndianTV
8 wrz 2021
Pokud stále vyhlížíte dobrou střílečku s vetřelci, která by se vyrovnala kvalitám AvP, u Aliens: Fireteam Elite nepochodíte. Cold Iron Studios skončili někde na půl cesty a přinesli titul, s jehož vydáním se až příliš spěchalo. Pokud máte rádi vetřelce, hře se raději vyhněte velikým obloukem.

7/10
Doupě
28 sie 2021
Čekání na opravdu věrné zpracování druhého filmu z univerza Vetřelců do herní podoby bylo jako čekání na smilování boží. Colonial Marines zklamali na plné čáře a od Aliens vs Predator jsme se vlastně pořádné akce z tohoto parádního světa nikdy nedočkali. K Fireteam Elite jsem přistupoval velmi opatrně, ale s kolegy jsme dostali přesně to, co jsme chtěli. 

80%
Bonusweb
27 sie 2021
Vesmír xenomorfů se rozrostl o kooperativní střílečku pro tři hráče. Na první pohled možná nevypadá jako kdovíco, ale nenabízí toho vůbec málo. Pro fanoušky ságy Vetřelec jde o povinnost.

77%
Czechgamer.com
27 sie 2021
Po dlouhých letech povedená akce ze světa Aliens v níž se trio drsných mariňáků postaví proti nekonečným zástupům vesmírných monster. Jednoduché, ale setsakra zábavné.

75%
Paranskyraj
25 sie 2021
Aliens: Fireteam Elite je poctivá, lehce nadprůměrná online kooperativní střílečka, čerpající inspiraci ze známého filmového universa. Grafikou sice nedosahuje kvalit současné herní špičky, ale kompenzuje to svojí zábavou a příjemnou cenovkou.

3/5
HardcoreGamer
25 sie 2021
There have been a slew of movie franchises that have gone with cooperative multiplayer experience in recent years. Aliens: Fireteam Elite goes deeper and offers a lot for those that like grinding. The game just lacks a hook to keep players engaged as missions are long and redundant. The weapon unlocks and adding perks helps to keep things going, but the means of the game is separately leveling up each...

7/10
Respawnpoint
24 sie 2021
Od hry Aliens: Fireteam Elite jsem skutečně nic nečekal, ale nakonec jsem se dočkal návykové kooperativní akce zasazené do jednoho z mých oblíbených scifi univerz. Hra má své mouchy a dokonalá rozhodně není, ale to čím je, a co dělá, dělá zatraceně dobře. Hratelnost je návyková, level design ohromí, vizuál je příjemný a zvuková stránka naprosto skvělá. Ke štěstí už tako potřebujete jen jednoho, či...

5/10
XboxWeb.cz
24 sie 2021
Aliens Fireteam Elite není tou hrou, která hrdě nese značku Vetřelec se vším, co k tomu patří. Příběh nic moc, střílení ujde, ale umělá inteligence všech kolem výsledku rozhodně nepomáhá. K tomu tu máme divná rozhodnutí a monotónní hratelnost. Tohle mě teda opravdu moc nebavilo hrát.

78%
GameStar.de
24 sie 2021
Herrlich actiongeladener Multiplayer-Shooter mit reichlich Aliens-Feeling, der aber nur mit menschlichen Mitspielern richtig Spaß macht.

8/10
Sector.sk
24 sie 2021
Každopádne, jedným z typických prvokov spojených s votrelcami je, že v mieste ich výskytu sú roztavené múry, chodby a objekty. Ako po príchode mariňákov do komplexu na LV-426 vo filme Aliens. A nezabudnuteľná je scéna z prvého filmu, kde pár kvapiek z kyseliny facehuggera rozožralo niekoľko poschodí lode ...a potom aj Brettovo pero. Tu, bohužiaľ, také momenty neuvidíte. Základne zamorené votrelcami...

7/10
Alza
24 sie 2021
Kooperativní střílečka Aliens: Fireteam Elite od studia Cold Iron nabízí krátkou, ale intenzivní výpravu do vesmíru promořeného krvelačnými xenomorfy. Solidní hratelnost, pět hratelných tříd a slušné možnosti customizace vlastní postavy potěší, jen škoda, že příběhovou kampaň na standardní obtížnosti dokončíte za pár hodin. Hardcore fanoušci vetřelce si k hodnocení mohou přičíst kyselinou nasáklý bodík...

6,5/10
Game Informer
23 sie 2021
Aliens: Fireteam Elite occasionally fires on all cylinders, but a monotonous gameplay loop bogs down the entire experience.

5/10
Komputer Świat
23 sie 2021
Chyba nikt nie spodziewał się hitu, ale można by było liczyć chociaż na przyzwoite doświadczenie. Finalnie wyszła z tego totalnie pomijalna produkcja, o której zapominamy minutę po ukończeniu ostatniej misji. Cóż, fani "Obcego" muszą jeszcze trochę poczekać.