Hodnoceniher.cz

Yooka-Laylee and the Impossible Lair

77%

Average from 6 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #ps4 #switch #yooka-laylee #plošinovka #arkáda #3d #windows #ps4 pro #xbox one x #xbo #team17 #playtonic games #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

6/10
Zing
Nov 29, 2019
Ubrání jednoho rozměru novému dobrodružství neohroženého chameleona a netopýrky prospělo, takže je to rozhodně lepší hra než její předchůdce. Jenže druhá Yooka záhy upadne do stereotypu dávno zažitých mechanik, k nimž již nic vlastního nedokáže vymyslet a nastává rutina kotoulů a skoků, které se současní i ti starší konkurenti dokážou svojí větší invencí vyhnout.

85%
Czechgamer.com
Nov 26, 2019
Další parádní hopsačka s roztomilými hlavními hrdiny. Navíc i s pořádnou výzvou!

4/5
Hrej.cz
Nov 6, 2019
Svými nápady nepřekvapí, ale jako pocta sérii s opičákem je Yooka-Laylee and the Impossible Lair skutečně povedená hopsačka ve stylu staré školy.

7/10
Tiscali Games
Oct 26, 2019
Yooka-Laylee znovu ladí na nostalgickou notu. Nový spin-off tentokrát vzdává poctu dvourozměrným plošinovkám a přináší vkusnou zábavu, i když opět nepříliš originální ani bezchybnou.

8,5/10
Game Informer
Oct 16, 2019
This great 2D platformer delivers a crowd-pleasing adventure regardless of when you started enjoying the genre.

4/5
HardcoreGamer
Oct 5, 2019
Delightful a package this ends up being — with a surprising glee to be had when it comes to fiddling about with the many game-altering tonics on show — it’s by no means an argument for Playtonic to ditch altogether the idea of revisiting traditional 3D for a hypothetical “Twooka-Laylee” follow-up. Regardless of how you define this game in relation to the original, Yooka-Laylee and the Impossible Lair...