Hodnoceniher.cz

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

65%

Average from 5 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #prideful sloth #yonder: the cloud catcher chronicles #adventura #rodinná #xbox one s #xbox one x #xbox live #yonder #ps4

Reviews

7/10
XboxWeb.cz
Feb 22, 2019
Nechci vypadat jako nějaký krutovládce, ale nelze přehlédnout fakt, že i přes množství aktivit a možnost farmaření hra postrádá nějakou větší hloubku. Příběh je pro okrasu a je pak jenom otázkou, jak dlouho se dokáže u hraní zabavit. Náročnější hráče Yonder: The Cloud Catcher Chronicles neosloví, ale pro ty méně náročné by se mohlo jednat o trefu do černého.

GamePark
Aug 6, 2017
Yonder: The Cloud Catcher Chronicles je titul s tak trochu dlouhým názvem, který vyvíjí nové studio Prideful Sloth. V podstatě jde jen o tři vývojáře, kteří však dle vlastních slov mají bohaté zkušenosti s vývojem. Označují se tak přímo za veterány. Titul vydali pro Windows a PlayStation 4.

90%
Czechgamer.com
Jul 24, 2017
Nádherná odpočinková adventura, ve které si může každý hrát svým stylem. Prozkoumejte celý svět a zachraňte jej pře zlem!

7/10
Zing
Jul 21, 2017
Yonder: The Cloud Catcher Chronicles můžeme doporučit všem milovníkům craftovacích her, ve kterých se můžete realizovat při správě surovin a v jejich následném přetváření do výsledného produktu. Navrch dostanete příběhové pozadí, živoucí svět a správu farmářské usedlosti. Rozhodně ve hře nehledejte akční prvky nebo hlubší tvorbu postavy.

1,5/5
HardcoreGamer
Jul 17, 2017
One cannot comprehend who Yonder: The Cloud Catcher Chronicles is meant to serve. Exploration is a chore based on frame rate issues and less-than-stellar graphics. Questing sucks because there is no real sense of progress or accomplishment. Farming and crafting is similarly pointless as there just isn’t a heck of a lot to do. I will confess to giving up after only a couple of hours in hopes that I...