Hodnoceniher.cz

Yakuza: Like a Dragon

84%

Average from 15 reviews

About game

Ichiban Kasuga, a low-ranking grunt of a low-ranking yakuza family in Tokyo, faces an 18-year prison sentence after taking the fall for a crime he didn't commit. Never losing faith, he loyally serves his time and returns to society to discover that no one was waiting for him on the outside, and his clan has been destroyed by the man he respected most. Ichiban sets out to discover the truth behind his family's betrayal and take his life back, drawing a ragtag group of society’s outcasts to his side: Adachi, a rogue cop, Nanba, a homeless ex-nurse, and Saeko, a hostess on a mission. Together, they are drawn into a conflict brewing beneath the surface in Yokohama and must rise to become the heroes they never expected to be.


#playstation 4 #mafie #akční #adventura #tahová #jrpg #otevřený svět #sega #pc #xbox-one #ps4 pro #xbox one x #playstation 5 #xbox series #yakuza 7 #yakuza: like a dragon #ps4 #xbox #playstation #rpg #ps5 #xbox series s/x #ubisoft #pokémon #yakuza #ryu ga gotoku studio #dabing #like #dragon #jokohama #japonsko #věrnost #xbox series x/s #xbox live #xbox series s #xbox series x #xbo #xsx #action #action-adventure #ryu ga gotoku studios #xbox one

Reviews

80%
Paranskyraj
Apr 12, 2021
Nová Yakuza je povedená hra. Dobře se hraje, má poutavý příběh, skvělé postavy a zábavné vedlejšáky. Umí být brutální, napínavá, dramatická i vtipná zároveň. Myslím, že si tvoji pozornost zaslouží. Má sice nějaké ty chyby a umí potrápit svojí obtížností, ale i zabaví a to je hlavní.

4/5
Hrej.cz
Mar 22, 2021
Jestli měla Yakuza: Like a Dragon za cíl zaujmout nové hráče a nalákat je na další dily, povedlo se jí to. Alespoň v mém případě.

8/10
XboxWeb.cz
Dec 7, 2020
Yakuza: Like a Dragon každopádně hodnotím pozitivně. Líbí se mi příběh s japonskými reáliemi, bizarní humor, pestrá hratelnost, RPG prvky, přehlednější soubojový systém. Doufám, že se tvůrci pro příští díl série Yakuza poučí a doladí několik relativně drobných designových chyb, a také využije naplno výkonného hardwaru nových konzolí.

8/10
IndianTV
Nov 29, 2020
Yakuza: Like a Dragon je velmi obsahově bohaté RPG, které sice nepatří mezi elitu žánru, rozhodně k tomu ale nemá daleko. Výborný příběh a rozmanitá hratelnost vás u titulu udrží na pěkně dlouhou dobu.

9/10
Sector.sk
Nov 24, 2020
Počas prvých i posledných hodín máte pocit, že SEGA posúva sériu do lepšej roviny. Všetky očakávané elementy (nové postavy, nové prostredie, ťahový boj) napĺňajú vaše očakávania a pritom tu ostala stará dobrá atmosféra, spletitý dej či pútavé vedľajšie úlohy. Navyše nepodceňujte spletitý japonský scenár: stále patrí k tomu najlepšiemu, čo videohry tento rok predviedli a to sa cení.

4/5
Cooldown
Nov 22, 2020
Yakuza: Like a Dragon dokázala skvělou, ale poněkud unavenou sérii napumpovat novou energií a svěžími nápady. Nešetří na drzých inovacích, absurdním humoru ani tradiční gangsterské akčnosti. Příběh Kasugy Ičibana je povedeným, byť ne dokonalým vstupním bodem pro nováčky i veterány, kteří roky volali po výrazných změnách. Ty totiž právě přišly.

8/10
Doupě
Nov 21, 2020
S Like a Dragon přišla ideální chvíle, aby se do série Yakuza pustili i úplní nováčci. Začíná totiž nový příběh s Ičibanem Kasugou a jeho příchod znamená i celou řadu změn. Největší je v soubojovém systému, který se změnil z akční rubačky na tahové RPG. I když není úplně perfektní, tak pro účely hry funguje dobře. Trochu ji táhnou dolů nedostatky v technickém zpracování a absence dabingu některých...

84%
GameStar.de
Nov 18, 2020
Atmosphärisches Gangsterepos mit vielen denkwürdigen Momenten und angebundenem Minispiel-Park. Recycelt einige Ideen aus den Vorgängern.

95%
Bonusweb
Nov 17, 2020
Od minulého dílu se změnily vlastně jen dvě věci: hlavní hrdina a soubojový systém. Jejich význam je ovšem tak zásadní, že nejednoho fanouška možná bude potřeba křísit. Ale to si sedne, Like a Dragon je totiž bezpochyby nejlepší hra, která kdy pod značkou Yakuza vznikla.

8/10
Tiscali Games
Nov 16, 2020
Nová Yakuza se povedla, o tom není sporu. Spory nastanou až ve chvíli, kdy se necháte unést nemalým očekáváním spojeným s novinkami, které mohly zajít ještě o kus dál, aby Yakuzu přiblížily geniální Personě.

90%
Alza
Nov 16, 2020
Parádní tahové RPG ze země vycházejícího slunce vhodné jak pro veterány série, tak i pro úplné nováčky. Yakuza: Like a Dragon představila nového protagonistu, nový soubojový systém a příběh, který, i když se někdy nebere moc vážně, z vás dovede vydolovat emoce všech odstínů. A někdy i ty, o kterých jste si mysleli, že už je nemáte. Tohle je prostě povinnost pro všechny příznivce kvalitních her.

8/10
Respawnpoint
Nov 15, 2020
Bude zajímavé sledovat, jak si série povede dál. Risk v podobě drastické změny v hratelnosti má dle mého nejistý výsledek. Západní fanoušky her nemusí oslovit a ty tradiční, asijské, zas může rozladit, jde totiž proti všemu, čím série Yakuza dříve byla. Mě osobně ale tento restart značky potěšil a s novým směrem nemám problém. Nový hrdina mi přirostl k srdci a jsem skoro přesvědčen o tom, že se s ním...

4,5/5
HardcoreGamer
Nov 9, 2020
Even with these minor annoyances — not least those carried over from previous games in the series — what brief frustrations that do surface are quickly and easily eclipsed by everything else going on in Like a Dragon. Or more appropriately, by the sheer scale of deviation and conviction that this year’s entry shows in proving that this genre of gameplay — this more classically RPG-centric approach...

80%
Czechgamer.com
Nov 6, 2020
Jeden z najlepších scenárov v sérii sa podarilo zabaliť do nového bojového konceptu a nezabudnúť ani na toľko potrebné minihry - nesmierne som si tak na tomto súste pochutil!

9,3/10
Game Informer
Nov 4, 2020
It’s a new direction for the series, but Like a Dragon captures the essence of what came before while setting out on its own journey.