Hodnoceniher.cz

XCOM 2

89%

Average from 13 reviews
#pc #playstation 4 #macos #linux #xcom (série) #strategie #sci-fi #ps4 #windows #mac #xbox-one #switch #xcom #x-com: enemy unknown #polička #pohyb vojáků #možnost úpravy #hráč série #viper #kult #tichost #celá země #celé prostředí #souboj #pravá zábava #schopnost postav #dobrý přehled #řeč #nabíjení #akční bod #první pár #malá rada #steam controller #konzolista #zeď #procedurální generování #2k games #firaxis games #xcom 2 #akční #xbox #xbox live #rundenstrategie #2k games / sports #firaxis games #pc #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

88%
GameStar.de
Apr 24, 2020
XCOM 2 verbessert fast alles, was schon im Vorgänger klasse war, leistet sich aber Schnitzer bei Steuerung und Schwierigkeitskurve.

9/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Owszem, niektóre decyzja studia Firaxis budzą trochę wątpliwości (te nieszczęsne limity tur), ale tu wchodzi do akcji pełne wsparcie dla modów, dzięki którym te problemy znikają jak ręką odjął. Jeśli więc lubicie taktyczne strategie, to "dwójka" jest dla was obowiązkowym zakupem. Tylko pamiętajcie: to nie jest łatwa gra. Ale hej, m.in. za to kochamy tę serię, prawda?

9/10
XboxWeb.cz
Oct 31, 2016
Strategický her je na Xboxu málo, za což může i složitější ovládání tohoto žánru a tahových strategií je ještě méně, ale XCOM 2 je výjimkou. Ovládání je zvládnuto skvěle, jelikož si na ovladači v klidu můžete vše navolit a nepotřebujete x tlačítek jako na klávesnici. Přidejte k tomu strhující atmosféru, napínavý příběh a mix všech částí hry vám ve výsledku dá unikátní hru. Tohle je prostě skvost a...

70%
Czechgamer.com
Oct 22, 2016
Tuhle sérii mám velice rád, už z historických důvodů. Bohužel druhý díl, kvůli kterému jsem uvažoval o koupi PC, se nepodařilo portovat na konzole dobře. Snad za pár měsíců bude lépe, hru snad opatchují a vylepší. Pak by to bylo mnohem vyšší hodnocení než vidíte nyní.

Eurogamer.cz
Sep 27, 2016
Chytlavá strategie, která si bere to nejlepší z předchozího dílu a posouvá sérii XCOM zase o krok dál.

100%
GamePark
Feb 24, 2016
XCOM je tahová strategická série sahající až do roku 1993. Vystřídalo se na ní hned několik vývojářů, se všelijakými výsledky. Teprve Enemy Unknown (2012) z rukou Firaxis Games znamenal konečně velký úspěch. A tak byl XCOM ponechán i nadále v režii těchto autorů. Vyplatilo se. Brzy se totiž odvděčili dalším kvalitním kouskem, rozšířením Enemy Within a letos pak výtečným plnohodnotným pokračováním v podobě...

9/10
Tiscali Games
Feb 16, 2016
Nářez, ve všech významech tohoto slova. Když budete chtít, dostanete nasekáno. Bude to výprask od jednoznačného kandidáta na hru roku a budete si přát, aby nikdy nekončil.

5/5
Hrej.cz
Feb 16, 2016
Návyková sci-fi tahová strategie, která zachovává koncept XCOMu a oživuje jak kampaň konceptem partyzánské války, tak i boje množstvím nových schopností a nepřátel.

3,5/5
HardcoreGamer
Feb 16, 2016
We really wanted XCOM 2 to be something amazing, but unfortunately it falls short. From highly customizable characters to deep and meaningful combat that has been improved over its predecessor, there’s a lot here to like, at least on paper. Unfortunately, this is only when it all comes together properly. We ran into far too many technical issues to count that taints the experience and puts even more...

90%
Bonusweb
Feb 15, 2016
Když v roce 2012 vyšel duchovní nástupce původního XCOMu a Ufa s podtitulem Enemy Unknown, mnozí měli obrovskou radost. Jenže to mělo háček: něco tomu chybělo. Proto nyní s potěšením hlásím, že nový XCOM s číslovkou 2 je přesně tím, co si fanoušci tahových strategií přáli už v roce 2012.

4,5/5
Doupě
Feb 8, 2016
Malá rada nakonec zní: pokud nejste ostřílení hráči XCOMu, rozhodně začínejte na obtížnost easy. Vyhnete se tak frustraci a zbytečným slzám při neustálém prohrávání.

9/10
Zing
Feb 8, 2016
XCOM 2 je pravděpodobně jedním z kandidátů na tahovou strategii roku. Jeho propracovaný soubojový systém tvoří spolu s gigantickými náhodně generovanými mapami komplet, který by si neměli fanoušci kvalitních tahovek nechat ujít. Za sebe mohu tento titul bez problému doporučit.

9,5/10
Game Informer
Feb 5, 2016
XCOM 2 lives up to its legacy of unforgiving challenge and unparalleled rewards.