Hodnoceniher.cz

WRC 9

70%

Average from 11 reviews
#pc #playstation 5 #xbox-one #playstation 4 #xbox series x #nintendo switch #ps4 #x1 #wrc 9 #kylotonn racing #nacon #simulace #rallye #závodní #kylotonn #ps4 pro #switch #xbox one x #auta #xbox #zavody #playstation #codemasters #lancia #turecko #keňa #německo #argentina #portugalsko #wales #kariéra #celá série #nový zéland #lancia stratos #finsko #xbox verze #švédsko #wrc #licence #ps5 #xbo

Reviews

8/10
IndianTV
Oct 5, 2020
WRC 9 od předchozího dílu nepřináší mnoho změn. Přesto se však jedná o dobrou hru ve svém žánru, možná i jednu z nejlepších. Hra je zábavná a fanoušci se dočkají dobře zpracovaného jízdního modelu a dostatečného počtu aut i tratí. Devátý díl nabízí tři nové rallye lokality a více klasických vozů. Pro nové hráče je tak ideální.

6,5/10
Sector.sk
Sep 17, 2020
A prečo to napokon nedopadlo dobre, keď sa WRC 9 vlastne dá hrať, zabaví obyčajného a s prižmúrenými očami aj náročného hráča, ak si chce trochu oddýchnuť? Jednak tu je predchádzajúci diel a ten nový sa od neho až tak markantne nelíši. A hlavne to vyzerá a znie ako tisíckrát prehraná magnetofónová páska (starší pochopia, pre mladších - nevýrazne). Áno, autá vyzerajú pekne, ale deformácia povrchu karosérie...

3,5/5
HardcoreGamer
Sep 16, 2020
For all its familiarity and how little the experience has changed — at least in a way that feels beneficial, most of all — Kylotonn still manage to make WRC 9 shine where it matters. A finely-tuned physics system as well as a perilous, tense attention to detail are what the series has always struck gold with and this year’s entry is no different. Keeping players fixated on getting to the finish line...

3/5
Hrej.cz
Sep 15, 2020
Slušně namazaný stroj se zadrhl. Zatímco každý díl představoval, i kdyby malý, krůček kupředu, nyní se WRC plácá na místě. Minimálně do doby, než vyjde verze pro next-gen.

7/10
Doupě
Sep 13, 2020
Na WRC 9 lze nahlížet dvojí optikou. Z jednoho pohledu se jedná o vynikající a pravděpodobně nejlepší dostupnou hro mapující rallye závodění, zároveň jde ale o prázdné, a tak trochu zbytečné pokračování svého předchůdce. Vyjma aktualizace v rámci oficiální licence a mírného vyladění jsme se totiž žádné výraznější změny nedočkali. Budeme-li hodnotit hru stojící mimo celou sérii, jde o skutečně skvělé...

65%
Bonusweb
Sep 12, 2020
Kylotonn ubral plyn a přijíždí s velice podobným produktem jako v loňském roce. Majitelé staršího dílu proto nemají moc důvodů přesedat do nového ročníku. Pro sérií dlouho nepolíbené hráče jde ale o zajímavý titul, který zaujme především vydatným kariérním režimem a zábavnou hratelností.

7/10
XboxWeb.cz
Sep 11, 2020
Je to těžké. Letošní rallye podnik čerpá z licencí to nové, což se příjemně odráží ve třech zemích a pestrém výběru legendárních aut. Příjemně překvapuje vylepšeným jízdním modelem a citlivější odezvou v řízení. Možná ještě uhraje body za komunitní zaměření, ale tím to končí. Majitelé osmičky rozhodně s koupí pospíchat nemusí. Ti ostatní nechť ji zváží, minimálně v nějaké z budoucích slev.

69%
Alza
Sep 9, 2020
WRC 9 je až na pár úprav obsahově totožnou hrou jako loňské WRC 8. Pokud tedy vlastníte předchozí díl a nebudou vám vadit loňské soupisky a o něco horší jízdní model, nákup nejnovějšího WRC si můžete odpustit. V opačném případě se nákupu nebojte, protože WRC 9 je skvěle zpracovanou rally hrou s obrovským množstvím obsahu.

6/10
Tiscali Games
Sep 7, 2020
Nový díl rallyové arkády WRC se až příliš podobá tomu loňskému. Dobrý základ autoři obohatili o maličkosti a znovu šetřili na celkovém obsahu, kterému neprospívá svázanost s licencí.

9/10
Respawnpoint
Sep 6, 2020
WRC 9 je ve své podstatě přesně tou samou hrou, která tu byla loni. To je vlastně její silnou stránkou, ale i slabostí. Kromě několika nových historických aut a trojice nových šampionátů byste novinky hledali jen marně. Pokud tedy loňský ročník nemáte, je ten současný prakticky nutností. Vlastníte-li jej, pak se do toho aktuálního vlastně úplně hrnout nemusíte.

7/10
Zing
Sep 2, 2020
Po minulém špičkovém ročníku zákonitě přišel útlum, protože kromě několika praktických, ale spíše drobných vylepšení letošní hra postrádá jakékoliv zásadní novinky jako minulé WRC 8. I nadále se ale jedná o velmi kvalitní a jediné plně licencované rallye na trhu, byť pro majitele předešlého titulu je naprosto zbytečné.