Hodnoceniher.cz

Volume

78%

Average from 6 reviews
#pc #playstation 4 #macos #ps vita #stealth #akční #logická #ps4 #windows #volume #psv #mike bithell games #zręcznościowa #stealth #mike bithell #pc #playstation vita #mac

Reviews

6,5/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Volume nie jest jednak produkcją, po którą nie warto sięgnąć, wręcz przeciwnie. Po prostu należy poczekać, aż developer znajdzie polskiego wydawcę lub Steam zorganizuje promocję. 4 do 5 dyszek to maksymalna kwota, jaką zapłaciłbym za ten tytuł. Jako prezent - przygarniać od razu, nie wymieniać.

75%
GamePark
Mar 17, 2016
Volume je indie stealth hra, kterou vytvořil jen jeden, jediný vývojář. Jméno tohoto šikovného Brita je Mike Bithell a dosud byl nejvíce znám pro svou dřívější hru Thomas Was Alone, která obdržela i nějaké to ocenění. Vypadá to, že ani tentokrát nešlápl úplně vedle, protože Volume má své nezaměnitelné kouzlo. Zbývá už jen odpovědět na otázku, o čem tahle hra vlastně je?

8/10
Zing
Sep 20, 2015
Volume je povedená logická stealth akce, která je vhodná prakticky pro všechny typy hráčů. Od nováčků, po veterány. Bez problémů tento titul můžeme doporučit.

4/5
HardcoreGamer
Sep 1, 2015
Volume isn’t without its flaws, but the highs that it’s able to hit completely squash the minor gripes players might have. One of the best pure stealth titles in recent years, Mike Bithell and his team have not only captured some of the storytelling magic that made Thomas Was Alone so special, but they also managed to capture the best parts of a genre that sees a great deal of failures. With its instant...

8/10
Tiscali Games
Aug 27, 2015
Futuristická hra na Robina Hooda s řadou zajímavých mechanik, nápaditým prostředím a zábavnou hratelností. Třešničkou na chutném dortu je editor úrovní, díky kterému životnost a možnosti hry geometricky narůstají.

8,8/10
Game Informer
Aug 17, 2015
Volume is a well-designed callback to the early days of the stealth genre.