Hodnoceniher.cz

Vikings - Wolves of Midgard

69%

Average from 11 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #ios #macos #linux #akční #rpg #diablovka #vikingové #ps4 #windows #mac #akce #vikings: wolves of midgard #fear the wolves #chvilka #velký plus #potvora #wolves of midgard #lučištník #krájení #řež #vedlejší aktivita #řeč #aktivita #mytologie #lokalizace #ragnaroku #speciální útok #zápletka #fear of wolves #viking #chytlavý příběh #kotrmelec #games farm #kalypso media #vikings #xbox live #xbo #kalypso media digital #rollenspiel #action-rollenspiel #mitologia nordycka #wikingowie #pc

Reviews

7/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Wielbiciel gotowania, historii kuchni, czytania starych rękopisów na rozpadających się mikrofilmach i kotów. Musi coś czytać, inaczej zwariuje. No i gra. Często.

70%
Czechgamer.com
Jul 22, 2017
Brutální akční RPG s parádním grafickým zpracováním a nadupaným soundtrackem. Bohužel jí chybí větší variabilita a tak může Diablo III dál sedět na trůně pro nejlepší akční RPG současnosti.

3/5
Hrej.cz
May 2, 2017
Vikings – Wolves of Midgard jsou klasickou diablovkou, jež dokáže zaujmout tématikou i atraktivním vzhledem, pod líbivou slupkou se však naskýtá pohled na již tolikrát viděné mechanismy.

7/10
Tiscali Games
Apr 27, 2017
Přímočará severská bojovka, která nabízí poctivé rubání a příjemnou atmosféru severské mytologie.

7,3/10
Centrum Her
Apr 13, 2017
Celkový dojem, ktorý Vikings: Wolves of Midgard zanecháva musím hodnotiť pozitívne. Základy trochu krívajú na slabej dejovej línii, a opakujucích sa bitkách. Kompenzáciou je však veľmi dobrá hrateľnosť, ktorá robí z objavovania krajiny a zabíjania nepriateľov zábavnú záležitosť. Nedotiahnutou záležitosťou je multiplayer, čo ma osobne v tomto prípade veľmi mrzí. Veľkým bonusom je taktiež grafické spracovanie,...

6/10
XboxWeb.cz
Apr 5, 2017
Vikings: Wolves of Midgard je průměrnou záležitostí. I přes snahu být poctivou akční RPG hrou s inovativními prvky, spadá k stereotypní záležitosti, která velmi těžko zaujme fanoušky žánru. Vikingové to po boku parádních titulů jako Divinity a Diablo na Xbox Obe budou mít velmi těžké.

70%
Bonusweb
Mar 28, 2017
Akční hra na hrdiny ze staré školy s vikinskou tematikou? To zní jako splněný sen. I když výsledek úplně snový není.

3/5
Doupě
Mar 27, 2017
Ve hře je i kooperativní multiplayer,

78%
GameStar.de
Mar 24, 2017
Brachiales Action-Rollenspiel mit coolem Kampfsystem und Setting, aber ohne komplexe Charakterentwicklung, Endgame oder aufregende Story.

4/5
HardcoreGamer
Mar 24, 2017
Vikings – Wolves of Midgard takes the formula made popular by the game named after the Spanish word for devil and makes it its own. I wouldn’t go as a far to say this is a Diablo killer, but this is one of the more impressive titles that follows that game’s template. The looting, crafting and killing formula is one that has been done many times over and it is no less addictive in this title. This interpretation...

7/10
Zing
Mar 24, 2017
Nadprůměrné hack-and-slash RPG, které se učí z chyb konkurence a snaží se mravenčími krůčky posouvat hranice tohoto typu her. Díky tomuto faktu se jej nebojím zařadit mezi díla, která by ctitelům tohoto žánru v knihovničce rozhodně neměly chybět.