Hodnoceniher.cz

Twin Mirror

58%

Average from 9 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #dontnod entertainment #bandai namco entertainment #adventura #ps4 #twin mirror #playstation #xbox #adventury #twin mirror #detektivka #sam #strange #xbo #mysteriózní #dontnod #namco bandai #xbox one #ps4 pro #xbox one x #akční hry #logické hry #psychologické hry #singleplayer

Reviews

6/10
Gaming professors
Dec 22, 2021
Twin Mirror je hra, která má hodně co říct o malých městech, duševním zdraví a hodnotě pravdy nad popularitou. Pokud jste fanoušci narativních adventur, rozhodně na tuto hru koukněte. Pokud, ale od ní očekáváte tolik, co od Life is Strange či Vampyra, budete možná trochu zklamáni.

5/10
Tiscali Games
Jan 11, 2021
Je Dontnod Entertainment hvězda, která pořádně zazářila jenom jednou? V posledních letech to tak bohužel vypadá. Twin Mirror je veskrze průměrná adventura na jedno odpoledne, na kterou brzy s klidem zapomenete.

2/5
Hrej.cz
Jan 5, 2021
Nedá se říct, že by byl Twin Mirror vyložený odpad, vůbec ne. Ale je to jednoduše nejhorší hra od Dontnodu široko daleko.

2,5/5
HardcoreGamer
Dec 22, 2020
Without a key mechanic to keep gameplay fresh, or even a story that’s both fleshed out and well-structured, Twin Mirror fails to find any kind of hook beyond the fleeting intrigue in how it all ends. Even then, brief a run-time the game actually requires of its players, the conclusion is a far-cry from the studio’s better works. Clearly there’s a theme, maybe even a message, tucked beneath the downtrodden...

Doupě
Dec 18, 2020
Příběh bývalého investigativního novináře, který se jede naposledy rozloučit s nejlepším kamarádem, se moc nevyvedl. I když má světlejší chvilky, působí dost uspěchaně a nápaditý způsob vyšetřování trpí problémy. Navíc se ani v případě Twin Mirror studio Dontnod nevyvarovalo stereotypů svých her jako je špatná mimika a horší kvalita grafiky.  

70%
Bonusweb
Dec 10, 2020
Lehce mysteriózní detektivka Twin Mirror sice solidně pobaví, od tvůrců, kteří jsou podepsání pod famózním Life is Strange bychom však přeci jen chtěli víc než jen lehký žánrový nadstandard.

70%
Bonusweb
Dec 10, 2020
Lehce mysteriózní detektivka Twin Mirror sice solidně pobaví, od tvůrců, kteří jsou podepsání pod famózním Life is Strange bychom však přeci jen chtěli víc než jen lehký žánrový nadstandard.

6/10
Vortex
Dec 8, 2020
Twin Mirror je rozporuplná hra, ale přese všechny výhrady jsem se u ní většinou docela dobře bavil. Nelze opomenout ani skutečnost, že se jedná o kratší hru, která se prodává za polovinu běžné ceny. Jestliže jste ochotní dát šanci i titulům, které zjevně neaspirují na nejvyšší známky, může vás výsledek docela příjemně překvapit. Neměli byste ale mít přehnaná očekávání.

65%
Alza
Dec 8, 2020
I v Twin Mirror najdeme kvalitní prvky vlastní studiu Dontnod. Kvůli krátkému příběhu a jeho zvláštnímu tempu se však nedokázaly představit v plné kráse. Pokud jsou ale vaším šálkem kávy příběhové adventury se špetkou detektivní práce, novince od francouzského studia můžete dát šanci.