Hodnoceniher.cz

Trials of Mana

76%

Average from 6 reviews
#nintendo switch #pc #playstation 4 #remake #square enix #ps4 #switch

Tutorials, cheats

Reviews

8/10
Sector.sk
Jun 16, 2020
Vo finále teda prevláda spokojnosť. Na rozdiel od rýchlo oprášenej Secret of Mana pred dvomi rokmi nás čaká silnejší remake, kde hra vyzerá k svetu, dostala lepšie mechanizmy i tempo či užitočnú mapu a iné bonusy. Dá sa hrať na Switchi (odporúčam) PC i PS4 a mieša staré elementy so štipkou nových.

70%
Alza
Jun 8, 2020
Trials of Mana je podařenou předělávkou 25 let starého akčního RPG, které bez větších problémů ustojí srovnání se současnými tituly. Krásné audiovizuální zpracování a pohádková atmosféra jsou těmi největšími přednosti, kvality tohoto titulu ale k zemi poněkud sráží mizerná AI vašich spolubojovníků, lineární příběh a stereotypní soubojový systém.

7/10
Respawnpoint
May 31, 2020
Trials of Mana rozhodně není špatnou hrou. Však je původní verze stále považována za jedno z nejlepších JRPG historie. Bohužel se obávám, že právě v té minulosti hra tak trochu zůstala a současnému hráči mnoho nenabídne. Přesto by si ji fanoušci JRPG zahrát měli, minimálně z nostalgie a jako připomínku dob, kdy to u nich s hraním začalo právě díky JRPG být vážné.

7/10
GamePark
May 29, 2020
Pamatujete na klasické japonské RPG Trials of Mana na konzole SNES? Vyšla roku 1995 jako třetí díl série Seiken Densetsu. Úspěch měla celosvětový a zařadila se boku nejlepších titulů svého žánru. Po pětadvaceti letech tak vychází remake a mnoho fanoušků na něj hledí s vysokým očekáváním. Autoři remaku totiž, oproti mnoha jiným, slíbili, že se chtějí striktně držet původního konceptu hry. Existuje ten...

7,8/10
Game Informer
Apr 22, 2020
Trials of Mana is definitely an improvement over the Secret of Mana remake, but it still comes with many of the same problems.

4,5/5
HardcoreGamer
Apr 22, 2020
At this point, the first three original Mana titles have all received remakes. Trials of Mana not only wipes the floor with the other two, but stands so far above them it’s hard to believe the vast difference. It’s a fantastic remake that captures the original story and characters with an amazing new way to enjoy it. The combat is ridiculous amounts of fun with brand new variety available that showcases...