Hodnoceniher.cz

Train Fever

69%

Average from 5 reviews
#pc #simulace #strategie #budovatelska #windows #wirtschaftssimulation #astragon software #urban games #train fever #benjamin danneberg #pc #strategie

Tutorials, cheats

Reviews

65%
GamePark
Jan 11, 2015
Train Fever do žánru dopravních simulátorů díru neudělal. Přestože určité prvky fungují skutečně skvěle a je vidět, že si s nimi vývojáři vyhráli, mnohé části hry neustojí porovnávání s OpenTTD, jež je navíc zcela zdarma.

65%
GamePark
Dec 25, 2014
Simulátory všech druhů a tvarů patří neoddělitelně k hernímu průmyslu už po více než dvě desetiletí. V poslední době s nimi nezávislí tvůrci začali neohroženě experimentovat, díky čemuž se nám do rukou dostaly i takové šílenosti, jako jsou simulátory kozího života, toastového chleba nebo třeba záchodu. Mnohá studia se naštěstí nevzdala svých dětských snů a nadále vypouští tycoony, v nichž se dostáváme...

6/10
Tiscali Games
Sep 22, 2014
Vláčkoviště od nezávislých vývojářů se snaží navázat na Transport Tycoon, ale otravuje hráče amatérskými chybami a nepotěší ani absencí herní náplně. Pro fandy vláčků to však může být fajn volba, i když by ještě pár měsíců vývoje vůbec neškodilo.

75%
Bonusweb
Sep 19, 2014
Na první kolej přijíždí opožděný osobní vlak. Existuje skupina hráčů, u nichž to vyvolává větší vzrušení než střelba do čehokoli. Příznivci dopravních strategií napjatě čekali, jestli se novinka Train Fever zařadí mezi legendy tohoto žánru. Nemá k tomu daleko. V lecčem nadchne, leccos je však nedotažené a překombinované.

82%
GameStar.de
Sep 4, 2014
Fesselnde Modellbahn-Welt.