Hodnoceniher.cz

Toren

68%

Average from 4 reviews
#pc #playstation 4 #macos #akční #filosofie #adventura #plošinovka #poetika #windows #mac #swordtales #toren #versus evil #ps4

Tutorials, cheats

Reviews

4/10
Tiscali Games
May 26, 2015
Ani laskavá atmosféra a pestrobarevný svět nemohou zakrýt, že Toren je velmi krátká, nudná a obtížně hratelná arkáda s mnoha autorskými omyly. 

3/5
HardcoreGamer
May 18, 2015
Toren is very rough-around-the-edges, but there is some charm during the few hours it lasts. The stylized aesthetic and narrative take the best parts from fables and mythology, giving them a poignant sense of presence. It’s a puzzler that takes full command of the world it constructs. The gameplay feels too simple and the lack of substantial evolution is noticeable, however, especially in a game this...

8/10
Zing
May 17, 2015
Malé brazilské studio ukázalo, že i v malém měřítku se dají dělat kvalitní a hlavně poutavé hry. Toren je hodně vydařeným dílem, za které se jeho tvůrci skutečně nemusí stydět. Do budoucna se budeme těšit na jejich další projekty, které budou snad minimálně na stejné úrovni jako tato vydařená hra.

90%
Czechgamer.com
May 12, 2015
Originální a geniální audiovizuální dílo, které se svými kvalitami hrdě řadí ke skvostům herního průmyslu a opět dokazuje, že i nezávislá herní scéna má oproti "zavedeným" značkám rozhodně co nabídnout.