Hodnoceniher.cz

Tom Clancy’s The Division 2

84%

Average from 10 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #massive entertainment #ubisoft #akční rpg #third person akce #akční #mmo #rpg #dlc #the divison 2 #xbox live #akce #online #playstation #xbox #tom clancy's the division 2 #shooter #část těla #dron #samota #kalhoty #washington d #cepi #avengers endgame #organizace #kvér #agent divize #říz #ps4 #xbo #loot-shooter

Tutorials, cheats

Reviews

7/10
XboxWeb.cz
Mar 9, 2020
Warlords of New York je pěkným rozšířením, u kterého si však stále nedokáži obhájit relativně vysokou cenu. Herní doba není moc dlouhá, mapa města mohla být větší a souboje s bossy podstatně rozmanitější. Navíc tohle všechno mělo být součástí Year 1 obsahu, který za více peněž vlastně nic nepřinesl a hráče ve výsledku nalákal na koupi lepších edic zbytečně. Raději počkejte na slevu, již je toto DLC...

9/10
GamePark
Mar 30, 2019
Když nám švédské vývojářské studio Massive Entertainment před třemi lety na záda nasadilo batůžek a vykoplo nás do ulic New Yorku, jenž se v té době nacházel ve stavu naprosté zuboženosti způsobené celosvětovou virovou epidemií, kvůli níž o život přišla velká část populace, příliš jsme si nebyli jistí, co bychom od příchozího dobrodružství měli čekat. Ono se ale ukázalo, že samotní tvůrci hry to věděli...

8,8/10
Centrum Her
Mar 29, 2019
Skvele odladený titul, ktorý vydrží desiatky hodín. The Division 2 je novým benchmarkom toho, ako sa robia looter shooter hry.

90%
Czechgamer.com
Mar 22, 2019
Povedené pokračování nabité obsahem, které parádně vypadá a skvěle se hraje. Směle do toho!

4/5
HardcoreGamer
Mar 20, 2019
Tom Clancy’s The Division 2 is good overall with some shortcomings. The story seems as though they could have gone much deeper and made it into a complex political sci-fi opus, but instead has just enough of a plot to explain what is happening. Getting through the main campaign to unlock the end game can get to be grindfest, but things can get interesting when the Black Turk faction does invade. It...

4/5
Hrej.cz
Mar 19, 2019
Ubisoft ukazuje, jak se mají launchovat live service hry. Skvělá prezentace, spousta obsahu, zábavný bojový systém a bohatý endgame jsou důvody, proč si Tom Clancy’s The Division 2 oblíbíte.

8/10
Vortex
Mar 19, 2019
The Division 2 určitě není akcí bez chyb, Massive Entertainment se ale poučili z chyb prvního dílu hry a hned do začátku přinášejí obrovskou porci obsahu, která dokáže zabavit na dlouhé desítky hodin a která musí nutně potěšit všechny fanoušky originálu.

88%
GameStar.de
Mar 19, 2019
The Division 2 präsentiert sich bereits zum Release als rundum polierter Loot-Shooter mit sinnvollen Detailverbesserungen.

90%
Bonusweb
Mar 17, 2019
Žánr online kooperativních her byl vždy spojený s všemožnými porodními bolestmi. The Division 2 ukazuje, že to jde i jinak a přináší skvělou kvalitu od prvního dne.

8/10
Doupě
Mar 16, 2019
O velké revoluci tu mluvit nelze, The Division 2 je ale prakticky ukázkovým příkladem, jak má vypadat pokračování. To, co se povedlo v jedničce zůstalo zachováno, chyby a nedostatky se tvůrci pokusili odstranit. Jsou tu rozhodně chyby a pokud nejste fanoušci lootových stříleček, pravděpodobně vám nic neřekne ani dvojka. Pokud však podobné hry hrajete, The Division 2 vás bude zatraceně bavit.