Hodnoceniher.cz

Tom Clancy’s The Division

74%

Average from 9 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #online #akční #rpg #kooperace #ps4 #windows #akce #tom clancy's the division 2 #zjevná inspirace #agent divize #největší důvod #div #tom clancy's the division #tenká hranice #obrovský potenciál #vysoká úroveň #realistický pohled #tom clancy #bankovka #nepovinný úkol #pandemie #poslední naděje #rukavice #diviš #řeč #nejlepší vybavení #primární zbraň #zajímavý kousek #new york #pravé peklo #neuvěřitelný smysl #tom #jediný úkol #tom clancy's #new #online rpg #kalhoty #massive #the division #xbox #xbox live #xbo #ubisoft

Tutorials, cheats

Reviews

15%
GamePark
Mar 5, 2017
Konečně jsme se dočkali závěrečného (třetího) rozšíření pro akční střílečku Tom Clancy’s The Divison (recenze základní hry zde). Avšak opožděně. Hned v úvodu můžeme naznačit, že jsme po vyzkoušení 1. DLC s názvem Undeground (Podzemí) viz zde, a 2. DLC Survival viz zde, čekali od rozšíření The Last Stand (Poslední odpor) podstatně více. K tomu se ale dostaneme.

90%
GamePark
Apr 13, 2016
Prodejní hody jménem Black Friday jsou tentokrát v New Yorku využity neznámým teroristou (nebo celou skupinou) k rozšíření zmutovaného viru neštovic skrze nakažené peníze a vše se začíná pomalu hroutit. Nakažených a posléze i mrtvých přibývá, policie a armáda přestává zvládat, ostrov Manhattan je kompletně uzavřen, aby se předešlo dalšímu šíření, ale přesto zde zůstávají přeživší. Vládnou zde různé...

8/10
Tiscali Games
Mar 18, 2016
Pokud máte chuť na propracované akční RPG, a zlanaříte pár podobně naladěných kamarádů, jen těžko budete hledat lepší alternativu. Povedená kooperace totiž zažene i chmury z nepříliš variabilních misí.

3/5
Hrej.cz
Mar 15, 2016
Jedno z největších zklamání mé hráčské kariéry. Je možné, že se ze současného ošklivého kačátka vyklube s odstupem času a dostatkem nového obsahu krásná labuť, na to se ale nelze spoléhat. A teď šup přečíst celou recenzi.

85%
Bonusweb
Mar 15, 2016
Záchrana posledních zbytků civilizace v kulisách zdevastovaného New Yorku hráče polarizuje. Za zdánlivou střílečkou je totiž hutná hra na hrdiny, jejímž motorem je honba za lepší výbavou. A pokud si vás hra zaháčkuje, připravte se, že v ní strávíte desítky hodin.

88%
Czechgamer.com
Mar 14, 2016
Jedna z nejautentičtějších her, která kombinuje pořádnou akci s prvky RPG. Na tento výlet do zasněženého New Yorku budu dlouho vzpomínat.

4/5
Doupě
Mar 12, 2016
Osahali jsme nejnovější hit Ubisoftu. Jak se povedlo propojení akce a MMO?

4/5
HardcoreGamer
Mar 12, 2016
Despite a few noticeable warts, The Division‘s highs are high enough to warrant millions of players sticking around for a significant amount of time. The combination of fantastic late-game experiences, a fascinating setting, solid core gameplay and a freedom-laden set of RPG mechanics that make Destiny feel exceptionally restrictive makes Ubisoft’s fastest-selling title absolutely worth diving into....

9/10
XboxWeb.cz
Mar 11, 2016
The Division je monstrózní hra co do obsahu a možností, které nabízí a po dlouhé době opět přichází kvalitní nová značka. Ubisoft se určitě nemá zač stydět a jestli vás tyto typy her baví nebo máte rádi apokalypsy a akční hry, budete v sedmém nebi. Ani ostatní se nemusí bát vstoupit do světa The Division a už vůbec se není třeba obávat online složky. I jeden hráč si užije dostatek zábavy.