Hodnoceniher.cz

The Sims Medieval

71%

Average from 19 reviews
#pc #simulace #společenská #windows #mac #rpg #simulátory #the sims #speciální úkol #středověk #med #řeč #vánek #celý koncept #ostatní země #džin #celé království #sims #barda #electronic arts #maxis #sims: medieval #the sims studio

Tutorials, cheats

Reviews

8/10
Eurogamer.cz
Sep 4, 2011
Tak toto jsou úplně jiní simíci. Bez stavění a bez stereotypního uspokojování základních potřeb. Ale se spoustou questů. Pro někoho ořezáno o nejlepší vlastnosti, pro jiného ořezáno o největší zápory série. Pro mne osobně se jednalo o příjemnou změnu a dostal jsem hru, která se hraje úplně jinak, než cokoliv jiného. Sims Medieval přinášejí přesně to, co jsem marně čekal od Hinterlands - zábavný kompromis...

Eurogamer.cz
Sep 3, 2011

7/10
Doupě
Apr 29, 2011
Pokud si rádi hrajete, můžu i přes chyby Sims Medieval vřele doporučit.

3,5/5
Doupě
Apr 29, 2011
Většina úkolů pak sice má předem určené mantinely, ale už na jejich začátku si můžete vybrat, jak problém vyřešíte: povstání vesničanů tak můžete potlačit jak vojenskou, tak kulturní cestou. Logické pak je, že zatímco v prvním případě bude hrát hlavní roli rytíř či panovník, v druhém se ujmete role barda, který bude po hospodách zjišťovat, co se lidem nelíbí a pak případně vzbouřeným sedlákům nabídne...

6,8/10
GamePlanet.cz
Apr 25, 2011
Grafické zpracování je stejné jako u předchozího dílu jen lépe optimalizované, takže The Sims Medieval rozchodíte téměř na všem. Hra je také bez otravných nebo nehezkých bagů a hudební pojetí je přinejmenším příjemnou záležitostí.

65%
Recenzeher.eu
Apr 19, 2011
The Sims Medieval se hlavně vyznačuje naprostou svobodou vašeho konání, ta tu ovšem je hodně potlačena a po pár hodinách vás to začne opravdu štvát a po dohrání jedné jediné kapitoly uvidíte vše, co vám hra může nabídnout.

7/10
Game Informer
Apr 15, 2011
When each Sims installment only offers a slightly different flavor of the same gameplay, they all start to blend together. Despite the problems with The Sims Medieval, at least it isn’t more of the same.

70%
Bonusweb
Apr 13, 2011
Výlet Sims do středověku mohl dopadnout všelijak. Ve výsledku je to ale mix klasických Sims, strategie a hry na hrdiny. Nakolik je to dobře nebo špatně už záleží na preferencích každého hráče.

7/10
Sector.sk
Apr 8, 2011
The Sims Medieval nie je najhorší, ale rozhodne nedomyslený experiment. Skĺbenie simulácie kráľovstva s RPG a adventúrou skončilo ako nedovarená zmes. Hra je ako zápalka, ktorá na krátku chvíľu zažiari a potom ju pohltí tma. Pre deti príliš komplikovaná, pre starších rýchlo stereotypná a život v kráľovstve iba vzdialene pripomína realitu.

75%
Czechgamer.com
Apr 7, 2011
Ať si PR zprávy říkají, co chtějí, tohle je stále The Sims. Jen prostě zasazené do středověku a s důrazem na plnění questů.

75%
Czechgamer.com
Apr 7, 2011
Ať si PR zprávy říkají, co chtějí, tohle je stále The Sims. Jen prostě zasazené do středověku a s důrazem na plnění questů.

80%
Herní web
Apr 6, 2011
Skoro by se dalo říct, že Medieval je úplně jiná hra, než The Sims. EA si jednoznačně vzali příklad z úspěchů svých Dragon Age, a řekli si, že hrady, králové a kouzla táhnou. A mají pravdu, hoši mazaní. Hra je velice zajímavou mozaikou simulátoru života, lehce fantaskní RPG hry, a nebojí se přičichnout ani k adventuře nebo budovatelské strategii. Jediný neduh, na který nakonec příjde každý z hráčů,...

5/10
Zing
Apr 4, 2011
Autorům se podařilo až na výjimky vytvořit neuvěřitelně nevyváženou a nudnou hru, která se zasekla někde v 1/2 cesty a pár dobrých nápadů zakrývá větší kupou těch špatných.

5/10
Zing
Apr 4, 2011
Autorům se podařilo až na výjimky vytvořit neuvěřitelně nevyváženou a nudnou hru, která se zasekla někde v půli cesty a pár dobrých nápadů zakrývá mnohem větší kupou těch špatných. Fanoušci The Sims se u toho jistě zabaví.

6/10
Tiscali Games
Apr 3, 2011
The Sims Medieval je důstojnou odbočkou z původní série, které chybí důslednější a realističtější rozvinutí středověké tématiky. Kdo se přes tyto výhrady přenese, dočká se solidní zábavy na několik večerů.

85%
GamePark
Mar 31, 2011
Prakticky ve všech posledních recenzích na přídavky pro The Sims 3 jsme si museli v závěru stěžovat na to, že tvůrci nedokázali opět přijít s ničím revolučním a inovativním. Osobně jsem byl od prvního dílu fanouškem této série a nebyl datadisk, který bych nehrál. Možná právě z toho důvodu už se mi přeci jen Simíci krapet ohráli a podobně na tom budou asi i další fanoušci této série. Maxis s EA si to...

85%
GamePark
Mar 31, 2011
Konečně jsme se dočkali hry série The Sims, která přichází s něčím opravdu novým. Děkujeme!

7/10
Hrej.cz
Mar 30, 2011
Volná simácká strukturá nahrazena povinnými questy a důrazem na vyprávění příběhu. Přes svěžest a nezvyklost se však nedokázal zbavit strašáka herní rutiny.

4/5
Hrej.cz
Mar 30, 2011
Nový a nezvyklý žánrový hybrid, který zcela přepracoval volnou simáckou strukturu a nahradil ji povinnými questy a důrazem na vyprávění příběhu. Přes všechnu svěžest a nezvyklost se však nedokázal zbavit strašáka herní rutiny.