Hodnoceniher.cz

The Legend of Zelda: Spirit Tracks

89%

Average from 5 reviews
#nintendo ds #wii u #ds #rpg #nintendo 3ds #handheldy #the legend of zelda: a link to the past #the legend of zelda: ocarina of time #the legend of zelda #the legend of zelda 1 #the legend of zelda: twilight princess #the legend of zelda: skyward sword #zelda 2: the adventure of link #the legend of zelda: link’s awakening #the legend of zelda: tri force heroes #the legend of zelda: four swords adventures #the legend of zelda: a link between worlds #the legend of zelda: wind waker #the legend of zelda: majora's mask #spirit #the legend #parník #legend of zelda #řeč #kooperativní záležitost #mall #the legend of zelda: breath of the wild #nintendo

Reviews

9/10
Tiscali Games
Feb 9, 2010
Kvalitní dlouhá pařba. I když v sérii nepřináší zásadní změny, je stále plná svěžích nápadů a stěží najde žánrově podobnou konkurenci. Právě touto neokoukanou unikátní hratelností dokáže nejvíce zaujmout. Umí chytit a nepustit na dlouhé hodiny. I když už chcete hru vypnout, většinou si neodpustíte vyřešit ještě jeden, tentokrát již zaručeně poslední...

87%
Bonusweb
Feb 2, 2010
Nová hra s nemluvným hrdinou v zeleném se nese v duchu svého předchůdce, ale přináší i několik novinek. Jelikož se setkáváme s novou generací postav, pokročila doba i v samotném království Hyrule. Takže se tu již neproháníme na koni ani neplujeme lodí, ale rovnou řídíme vlak.

5/5
Hrej.cz
Jan 28, 2010
Spirit Tracks dýchá perfekcionismem dungeonů a skvělým ovládáním. Povinnost pro každého majitele Nintenda DS, který při slově „Zelda“ nedostává infarkt.

4,5/5
Doupě
Jan 5, 2010
The Legend of Zelda: Spirit Tracks má možná nějaké své chybky, ale nic natolik zásadního, že by to nějak nabourávalo tu neskutečnou porci zábavy, jež nabízí.  I když je to snad desátá Zelda, kterou jsem hrál, ale stejně jsem si ji skvěle užíval a budete i vy.

8/10
Game Informer
Dec 7, 2009
Nintendo's classic formula is derailed in Zelda: Spirit Tracks.