Hodnoceniher.cz

The Legend of Zelda: Link's Awakening

85%

Average from 8 reviews
#nintendo 3ds #game boy color #game boy #switch #the legend of zelda: link’s awakening #remake #dobrodružná #zelda #link #nintendo switch #nintendo #nintendo switch lite #nintendo switch online #the legend of zelda #switch online #the legend of zelda: breath of the wild #bodík #color #legend #linko #původní verze #nést #wind waker #awakening #marina #neznámo #ostrov #phil fish #akční #plošinovka #logická

Reviews

7/10
Komputer Świat
Oct 7, 2019
Wierna oryginałowi, odświeżona graficznie wersja przygód Linka sprzed ćwierć wieku. Dla fanów retro-klimatów prawdziwa gratka, dla reszty - niekoniecznie. Obie grupy rozczaruje za to po równo wydajność produkcji.

8/10
Tiscali Games
Oct 6, 2019
Bezpochyby jeden z nejhezčích remaků, který kdy vznikl. Kvality původní hry trochu překvapivě fungují i dnes a co nefungovalo, bylo adekvátně vylepšené. Link’s Awakening rozhodně není pro každého, ale fanoušci série si přijdou na své. Škoda té nedotažené technické stránky.

9/10
Doupě
Sep 27, 2019
Pokud jste hráli původní verzi a skrz tento remake si ji chcete připomenout, s klidem si můžete ten finální bodík k hodnocení ještě přidat. Osobně na tom jsem ale trochu jinak a některé prvky, které vývojáři přenesli do předělávky, zkrátka do moderního zpracování moc nezapadají. I přes to se ale Nintendu podařilo vytvořit další titul, který by neměl chybět v knihovničce žádného majitele konzole Nintendo...

9/10
Zing
Sep 25, 2019
Nejnovější Zelda je hra, kterou lze i přes drobné nedostatky doporučit všem fanouškům i nováčkům, hledajícím únik od realistických AAA do kouzelného světa plného úžasných puzzlů. Zaujme nádhernou grafikou, uklidňující hudbou a skvělými hlavolamy. Plynulost občas zakolísá a cestování po ostrově je trochu zdlouhavé, přesto jde o vhodné obohacení herních sbírek všech majitelů Nintendo Switch.

4/5
HardcoreGamer
Sep 23, 2019
Link’s Awakening was a massive hit when it was first released, and today it’s still just as amazing as it was 26 years ago. With all the changes it’s easily the best version to experience the adventure through. While the frame dips on the overworld are annoying, it’s not enough to take away from the beautiful world this title brings back to life. Every little thing is recreated in such a beautiful...

5/5
Hrej.cz
Sep 19, 2019
Dokonalý důkaz toho, že jednoduché principy nepatří do starého železa. S láskou vytvořený remake, který chytne a nepustí, dokud nezdoláte poslední dungeon.

4/5
Nbase
Sep 19, 2019

9/10
Game Informer
Sep 19, 2019
This remake beautifully captures the essence of the Game Boy original while adding some quality-of-life upgrades to bring it up to contemporary standards.