Hodnoceniher.cz

The Great Ace Attorney Chronicles

80%

Average from 7 reviews
#detektivka #justice a soudy #advokacie #capcom #playstation 4 #pc #ps4 pro #switch #ps4 #capcom #switch #playstation 4 #pc

Reviews

4/5
Cooldown
Aug 31, 2021
The Great Ace Attorney Chronicles je komplikovaný šálek čaje. Tak trochu Earl Grey i gjokuro. Pravděpodobně nezachutná všem, ale náročnější jedinci na ně jistě nedají dopustit. A nejnovější hra z unikátní série vizuálních novel má podle mě dost neoddiskutovatelných kvalit, které za to zkušební usrknutí stojí. Domluvil jsem, ctihodnosti.

80%
Czechgamer.com
Aug 31, 2021
Hra u které musíte myslet, ale zároveň se budete dobře bavit

8/10
IndianTV
Aug 22, 2021
The Great Ace Attorney Chronicles měl problém, že se nemohl spolehnout na nějaké postavy ze starších dílů a trochu jsme se toho báli. Po odehrání této kolekce můžeme s radostí říct, že se čekání na překlad vyplatilo a mnoho nově představených postav jsme si oblíbili. Hudba i příběh zde taky dost zazářily. A nově představené mechaniky sérii příjemně osvěžily. Díky tomu všemu slouží jako super vstup...

75%
Bonusweb
Aug 21, 2021
Situace je to zapeklitá jako některý ze zdejších případů. Na jednu stranu tu máme oblíbený koncept s několika vítanými oživeními, ale na druhou stranu je to vlastně pořád to samé. Tady se asi jednoznačný verdikt vynést nedá, lidová porota bude muset rozhodnout na základě zcela osobních preferencí.

8,3/10
Game Informer
Aug 9, 2021
The Great Ace Attorney Chronicles delights in its over-the-top fashion and inclusion of a certain famous detective.

8,5/10
Sector.sk
Aug 2, 2021
To platí pre obe hry v celej stopáži. Mixujú sa tu vraždy či fatálne chyby s ľahkosťou britského alebo japonského humoru. Túto kolekciu je radosť hrať, no musíte vedieť, do čoho idete: do dlhých detektívok a vizuálnych noviel, kde sú tony dialógov. Možno 6-ročné meškanie nespôsobila iba zastaranosť 3DS a chuť ísť na nové platformy – možno to boli tie kvantá scenára, ktoré si konečne môžeme vychutnať.

8/10
Tiscali Games
Jul 27, 2021
Soudní detektivka ve staré Anglii po vás bude chtít spoustu pozornosti a jazykového citu, abyste ocenili všechny její aspekty, ale pokud přistoupíte na její hru, budete nadšení. Ovšem pozor: Existuje sice možnost nechat příběh plynout bez vašeho aktivního zapojení, ale připravíte se tím o spoustu skvělých zážitků!