Hodnoceniher.cz

The Elder Scrolls: Legends

79%

Average from 5 reviews
#pc #ios #android #macos #nintendo switch #the elder scrolls (série) #online #fantasy #multiplayer #karetní #e3 2015 #ipad #iphone #windows #mac #strategie #bethesda softworks #dire wolf digital

Reviews

Eurogamer.cz
Apr 24, 2017
Příjemně strávený čas, ale opravdu nadchne snad jen skalní fanoušky univerza, neb nic nového nepřínáší. Bez medaile.

85%
GamePark
Apr 10, 2017
Málokdo dnes nezná alespoň jednu hru známé série The Elder Scrolls. Velké názvy jako Oblivion či Skyrim jsou většině hráčů minimálně povědomé. Proto je tak trochu překvapením, že osud karetní hry vycházející z tohoto jedinečného světa, dostalo do rukou v podstatě neznámé studio Dire Wolf Digital. To sice již má na svědomí několik menších karetních projektů, na Steamu je třeba povedený Eternal Card...

7/10
Tiscali Games
Mar 31, 2017
Ač se to na první pohled nezdá, The Elder Scrolls: Legends je v jádru poměrně svěží karetní hra, která nabízí překvapivě hluboké taktické možnosti. Dojem ze hry kazí nevýrazná stylizace i ozvučení, ale hlavně fakt, že je na povrchu příliš podobná Hearthstone. Samotná hratelnost je však dobrá, příznivci žánru, kteří se překlenou přes počáteční rozpaky, si nakonec přijdou na své.

8,3/10
Game Informer
Mar 27, 2017
The Elder Scrolls: Legends is welcoming to genre newcomers, offering a substantial single-player campaign that comes with many rewards. 

80%
GameStar.de
Sep 6, 2016
Elder Scrolls: Legends setzt sich geschickt zwischen Hearthstone und Magic – ein hochklassiges Kartenspiel, wenn auch kein bahnbrechendes.