Hodnoceniher.cz

Tennis World Tour

31%

Average from 8 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #sportovní #fifa #wimbledon #hřebík #skřek #plná cena #pravá atmosféra #arkádová hratelnost #trenér #solidní základ #french open #získávání zkušeností #top spin #sportovní série #světový turnaj #pěkná řádka #duchovní předchůdce #oznamování #celková atmosféra #audiovizuální podání #lokální multiplayer #ps4 #x1 #tennis world tour #xbox live #xbox one x #bigben interactive‬ #breakpoint #xbox one #switch

Reviews

1/5
GameSite.sk
Jun 28, 2018
Tennis World Tour je titul, do ktorého mnohí tenisoví fanúšikovia vkladali obrovské nádeje. Žiaľ, na hre nie je takmer nič, čo by stálo za to. Chýba jej ľahkosť, intuitívnosť a niečo, čo by vás chytilo za srdce – jednoducho duša. Ruky preč, toto je naozaj iba pre otrlých.

3/10
Zing
Jun 19, 2018
Co si pamatuji, tak příšernější tenisovou hru jsem nejen za poslední roky určitě nehrál. Tady bohužel asi ani obří záplatování nepomůže.

40%
Czechgamer.com
Jun 8, 2018
Tenis, který zůstal stát daleko za očekáváním. Sice představuje zajímavé prvky, nicméně samotná prezentace nestojí za moc.

1/5
Hrej.cz
Jun 4, 2018
Tennis World Tour je zoufalý pokus o návrat na vlnu tenisových her a svým způsobem sprosté znásilnění odkazu série Top Spin. Pokud máte tenis jen trochu rádi, vyhýbejte se obloukem. Pokud ne, tak ještě větším.

4/10
Game Informer
Jun 4, 2018
This game makes an early exit out of center court.

3/10
Doupě
Jun 3, 2018
Jak je jistě patrné z recenze, výsledkem jsem extrémně rozhořčen a i nadále smutně doufám v plnohodnotný Top Spin 5, který vrátí sérii zašlou slávu a konečně přijde s kvalitním tenisem nové generace. Protože my ho sakra potřebujeme. Prozatím nezbývá, než sledovat pravidelné aktualizace, které napraví alespoň některé nedodělky a chybějící herní prvky. 

4/10
XboxWeb.cz
Jun 2, 2018
Z velkého očekávání se stalo ještě větší zklamání, protože takhle špatný tenis jsem snad ještě nehrál. Nevyvážená obtížnost, nezábavná hratelnost, chybějící obsah nebo podivná licence v kombinaci s průměrnou grafikou zajistily, že hrát Tenis World Tour nebyla zábava, ale čiré utrpení, které se navíc s každým dalším zápasem jenom prohlubovalo. I v případě, že máte tenis rádi, radši si sežeňte Xbox 360...

3/10
Gamebro
May 27, 2018
Sportovní žánr je na poli videoher velmi oblíbený, chtěný a velmi dobře výdělečný. Proto si na našich herních platformách můžeme každý rok zahrát nový fotbal, basketbal, hokej nebo box, ale sem tam se dočkáme i „alternativního“ sportu, který nevychází až tak často a tím je právě tenis. Francouzská vývojářská společnost Bigben Interactive, která již má zkušenosti například s Rugby se vrací ke svým kořenům,...