Hodnoceniher.cz

TEKKEN 7

81%

Average from 9 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #mlátička #bojovka #mishimoto #namco #tekken 7 #xbox #ps4 #xbo #bandai namco #action #beat ’em up #namco bandai #namco #tekken 7 #pc #ps4 #xbox one

Tutorials, cheats

Reviews

8/10
IndianTV
Apr 10, 2021
Celkově jde o titul, který obstál zub času a všechen dodatečný obsah je tak dle mého opodstatněn. Krom DLC se hráči dočkali i updatů, které poupravili nejen chyby, ale například i uživatelské rozhraní, nebo zadarmo dodali kosmetické doplňky. Tekken 7 si odnáší doporučení na 8 bodů, což je s odstupem času úctyhodné číslo. Rozhodně se tak řadí mezi nejlepší hry svého žánru.

8/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Koniec końców Tekken 7 to po prostu stary dobry Tekken w odświeżonej formie. Brakuje mu tylko i wyłącznie dodania kilku bardziej zróżnicowanych trybów zabawy, by bez wątpliwości ogłosić go najlepszą bijatyką na rynku. A tak... to "tylko" jedna z najlepszych bijatyk. Dla fana serii to pozycja obowiązkowa. Wstrzymać się z zakupem polecam jedynie tym, którzy mają świadomość, że grać będą wyłącznie samotnie.

85%
Bonusweb
Jun 7, 2017
Čekání je u konce. Tekken 7 přichází a je povinností pro fandy bojovek. Ovšem ti, kteří s nimi mají minimální zkušenosti, můžou být nejdříve dost zaskočeni.

4/5
Hrej.cz
Jun 7, 2017
Sedmý Tekken dokázal, že léta zaběhlé principy mají i v roce 2017 co nabídnout. Hratelnosti je jen těžko co vytknout, to však bohužel neplatí pro celkový obsah. Fanouškové série váhat nemusí, ostatním radím investovat spíše do superhrdinské konkurence.

Eurogamer.cz
Jun 4, 2017
Zábavná bojovka zmařená nezábavným obsahem. Bez medaile.

7/10
XboxWeb.cz
Jun 3, 2017
Frajeři z latexu s vlajícími plášti dostali obstojné soky z východu, které vede klan Mishima železnou rukou i nohou. Kde končí rozuzlení jedné zápletky, přichází zrod další, který za včas pouští ke slovu režimy všeho zaměření. Ať už se bijete ve svém malém světě nebo se pouštíte do křížku s protivníky z dalekých končin, Tekken 7 nabízí vše, co k tomu potřebujete. Bojový systém s dlouholetou tradicí...

84%
GameStar.de
Jun 2, 2017
Tekken 7 revolutioniert weder Serie noch Genre, bietet aber eine gelungene Kampagne und peppt das bewährte Kampfsystem mit neuen Ideen auf.

4,5/5
HardcoreGamer
Jun 2, 2017
Tekken 7 is the fighting experience that its fan base wanted it to be. The game will make you want to drop all the fireballs and fatalities and jump back to a franchise that most put on the backburner. 3D fighters have taken a backseat as the likes of Virtua Fighter and Soul Caliber have gone missing. Tekken 7 could be just the title to garner interest in bringing those games back. With little flaws...

8/10
Game Informer
May 31, 2017
Tekken 7 is a thrilling, deep fighter, even if it falters with its story and learning tools.