Hodnoceniher.cz

Super Mario RPG

71%

Average from 7 reviews
#wii u #wii u #wii u #wii u #wii #wii #wii #wii #snes #snes #snes #snes #hd remake #jrpg #mario #nintendo #switch #recenzia na switch verziu #switch #nintendo

Reviews

7,5/10
Gamebro
Dec 12, 2023
Fanoušci věhlasného italského instalatéra mohou být letos nad míru spokojeni. Po úspěšným celovečerním trháku Super Mario Bros. ve filmu přišla hra Super Mario Bros. Wonder, která se vrátila k 2D zobrazení a rázem byla vystřelena mezi nominace o hru roku. To není ale všechno a vývojáři z Nintenda si pro nás nechali ještě jednoho staronového Maria.

90%
Czechgamer.com
Dec 6, 2023
Perfektný remake, ktorý by ste si ako majitelia Switchu mali okamžite zaradiť do zbierky

0/10
Respawnpoint
Dec 4, 2023
Super Mario RPG je opravdu poctivý remake, který téměř jedna ku jedné odpovídá původní hře. Máme tu ale modernizovaný vizuál a menší nové vychytávky, které ale  v roce 2023 nepřináší nic inovativního. Ano, máme zde videoherní klasiku, která nadchne a dá vzpomenout pamětníkům na časy minulé tím nejlepším možným způsobem, ale bohužel pro nově příchozí se bude jednat o často repetitivní záležitost a to...

4,5/5
HardcoreGamer
Nov 20, 2023

8,5/10
Sector.sk
Nov 17, 2023
Super Mario RPG je tak pekná rarita – ponechala si hrateľnosť a kvalitu poctivej RPG z 90. rokov a dostala nový vizuálny kabát i pekné ovládanie. Gro ľudí tento kúsok určite nehralo a hoci si v prvých hodinách budete zvykať, zvládnite to a potom už hru tak ľahko neodložíte.

7/10
Tiscali Games
Nov 15, 2023
Super Mario RPG představuje skvělý způsob, jak přiblížit v tuzemsku relativně nedostupnou klasiku modernímu publiku. Bohužel mu však nejde moc naproti a snahou být co nejvíc 1:1 působí občas dřevně. Tahové souboje s rytmickými prvky jsou ale pořád zábavné a nové grafické montérky nejslavnějšímu instalatérovi a jeho družině sluší. 

90%
Bonusweb
Nov 15, 2023
Konečně už můžeme napsat, že toto nápadité RPG, které ovšem nezapře hopsačkové kořeny kníratého instalatéra Maria, byste si neměli nechat ujít.