Hodnoceniher.cz

Super Mario Party

80%

Average from 6 reviews
#nintendo switch #switch #super mario party #rodinná #party #desková hra #nintendo

Tutorials, cheats

Reviews

4/5
Hrej.cz
Oct 18, 2018
Parádní soubor her, který vám může okořenit vztah, nebo aspoň setkání s kamarády. Nintendo opět dokazuje, že nenáročnou zábavu pro všechny věkové kategorie má prostě v malíku.

4/5
HardcoreGamer
Oct 9, 2018
Super Mario Party is a welcome comeback for the series that seemingly plays it safe with its modes, but still manages to be fun. The best way to sum it up what exactly is missing would be a lack of focus, as it feels a little bit like the teams were scattered and didn’t get together to discuss how to make each mode a little more in-depth. It still itches that party-game urge that Mario Party fans have...

8/10
Zing
Oct 5, 2018
Super Mario Party je povedená oddechovka, kterou si nejlépe užijete po boku svých přátel. Spousta dobře navržených miniher pak zaručí dlouhotrvající zábavu, klidně i do časných ranních hodin.

85%
Bonusweb
Oct 3, 2018
Další díl ze série stolních her Mario Party je tu. Jmenuje se Super Mario Party, láká na nový kooperativní režim River Survival a spoustu skvělých miniher, z nichž některé využívají pohybové ovládání. Poprvé je také možné hrát online, byť pouze sérii hříček.

4/5
Nbase
Oct 3, 2018
Studio Nd Cube, které má za sebou mnoho dílů Mario Party a dalších party her nám přineslo další díl zábavné rodinné hry. Super Mario Party není revolučním titulem, ale zachovává si oblíbené herní mechanizmy a zbavil se těch méně povedených. Hra výborně pracuje s možnostmi konzole Nintendo Switch a opět skvěle demonstruje koncept hraní kdekoliv, kdykoliv, s kýmkoliv. Blíží se dlouhé podzimní večery...

7,3/10
Game Informer
Oct 3, 2018
Despite lackluster board design and side modes that can become repetitive, Super Mario Party is a fun group game that showcases a diverse collection of minigames.