Hodnoceniher.cz

Subnautica

79%

Average from 8 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #sci-fi #survival #ps4 #windows #linux #ps4 pro #xbox one x #subnautica #action #unknown worlds entertainment #xbox one #switch

Tutorials, cheats

Reviews

5/5
Hrej.cz
Mar 13, 2018
Máte-li alespoň malinko rádi svobodný průzkum, craftování a moře, budete se v Subnautice čvachtat tak dlouho, až budete mít po celém těle varhánky. Nebýt technických neučesaností, nemusela ta pětka v hodnocení být jen s odřenýma ušima.

9/10
Tiscali Games
Feb 26, 2018
Úchvatné dobrodružství futuristického Robinsona v neotřelém pestrém podmořském světě, které svou přístupností a nenuceností dokáže ze svých mechanik vytěžit maximum. Subnautica si dokáže hráče doslova omotat kolem prstu a splnit nejeden potápěčův mokrý sen. Zrodila se novodobá klasika žánru, jíž lehce odpustíte i těch pár technických přešlapů.

0/10
Gamebro
Feb 15, 2018
Asi byste čekali, že největším nebezpečím v nečekaně oblíbené hře Subnautica bude voda. Jenže tomu tak není. Mnohem horší je oheň. Když se vaše vesmírná loď Aurora dostane do atmosféry planety 4546B, je najednou sestřelena energetickým bleskem a stává se neovladatelnou. Nezbývá než se dostat do záchranného modulu a rozpadající se vrak co nejrychleji opustit. Už tady ale začíná boj o přežití, který...

90%
Bonusweb
Feb 11, 2018
Podmořská Subnautica je na první pohled nenápadná hra, která se od svého vydání drží mezi nejprodávanějšími hrami na Steamu. A rozhodně si to zaslouží.

8,8/10
Game Informer
Feb 6, 2018
Subnautica is a gorgeous and exhilarating underwater survival game with a robust crafting system.

9/10
Zing
Feb 5, 2018
Subnautica se vývojářům z Unknown Worlds skutečně povedla. Titul případným zájemcům nabídne rozsáhlý podvodní svět, slušný příběh, hutnou atmosféru a široké spektrum živočichů. Za sebe mohu Subnauticu doporučit.

88%
GamePark
Jan 31, 2018
Subnautica se na herní scénu vymořila v tichosti. Mé očekávaní tak nebylo příliš vysoké, protože mám stále ještě dobře v paměti titul No Man’s Sky. Ten herní média dlouhou dobu zásoboval neuvěřitelnými zprávami o vymoženostech a možnostech svého titulu. Jak se však následně ukázalo v recenzi, hra očekávání hráčů nesplnila snad ani z poloviny, při čemž některé výroky vývojářů se ukázaly vyloženě lživé....

85%
GameStar.de
Jan 26, 2018
Ein wunderschönes Alien-Meer, ausgereifte Spielmechaniken und eine motivierende Rahmenhandlung. In Subnautica abzutauchen, lohnt sich!