Hodnoceniher.cz

Styx: Shards of Darkness

63%

Average from 10 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #stealth #akční #fantasy #3rd person #third person #ps4 #windows #akce #zobrazení #bohatství #typický příklad #katastrofa #nový rozměr #střecha #rozmanité prostředí #hezké prostředí #textura #grafické zobrazení #zásek #dark #shards of darkness #drahokam #silná atmosféra #stůl #řeč #silné kouzlo #world of darkness #poznámka #cyanide #cyanide studios #focus home interactive #styx: shards of darkness #adventura #styx #xbox #xbox live #xbo #gobliny #skradanki #pc

Reviews

6/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Fan wszelkiej maści skradanek i survival horrorów. W grach szuka dobrej zabawy, niekoniecznie zaś głębokiego przesłania - od tego są książki .

75%
GamePark
Mar 24, 2017
Za hrou stojí zkušené francouzské studio Cyanide, jež bylo založeno bývalými zaměstnanci Ubisoftu. Zvládli vytvořit již desítky her. Mimo jiné jsou tvůrci simulátoru Pro Cycling nebo Cycling Manager. Stejně tak stojí za předchůdcem dnes recenzované hry, tedy titulem Styx: Master of Shadows z roku 2014.

5/10
Tiscali Games
Mar 24, 2017
Neslaná a nemastná hra bez nápadů i tahu na branku a se spoustou nedodělků. Shovívavé a nenáročné fanoušky stealth her sice na chvíli zabavit dokáže, ale i ti by si měli počkat na slevu. Všichni ostatní, ať se raději vrátí k Dishonored a Hitmanovi.

3/5
Doupě
Mar 22, 2017
Styx podporuje i kooperativní mód,

7/10
XboxWeb.cz
Mar 15, 2017
Styx pravděpodobně nikdy nebude na úrovni velkých herních hrdinů, ale pro řadu hráčů může být fajn nenáročnou oddechovkou a může potěšit při zahlcenosti AAA hrami. Revoluce v sérii a ani v žánru se tedy nekoná, ale přesto se jedná o solidní titul držící se spíše starších standardů, který občas může zaskočit svou nevyvážeností, ale jinak se hraje docela dobře.

70%
Czechgamer.com
Mar 15, 2017
Velmi dobrá záležitost, která s velkou pravděpodobností nasytí Vaše choutky po stealth hře.

4/5
HardcoreGamer
Mar 14, 2017
A wisecracking goblin assassin may seem like an odd choice for a protagonist, but the titular character of Styx: Shards of Darkness is enjoyable to control. The game mechanics are on par with some of the better known stealth titles out there, and taking place in a massive and beautiful fantasy world only enhances the experience. The typical stealth elements such as hiding in the shadows and hanging...

6/10
Zing
Mar 14, 2017
Styx: Shards of Darkness je kvalitní 3rd person akce, která se zaměřuje primárně na fandy propracovaných úrovní a vyladěných stealth mechanizmů. Za sebe bych jí doporučil hlavně hráčům, kterým sedl první díl. Ostatním se vyplatí posečkat na slevu.

2/5
Hrej.cz
Mar 14, 2017
Ani druhé sólové dobrodružství Styxe není žádný zázrak. Vcelku průměrnou stealthovku rozbíjí její druhá polovina plná designerských přešlapů.

Eurogamer.cz
Mar 14, 2017
Pouze kosmeticky vylepšený Styx, jen o málo lepší prvního dílu. Bez medaile.