Hodnoceniher.cz

Street Fighter X Tekken

81%

Average from 9 reviews
#pc #bojová #bojovka #windows #ps3 #x360 #vita #xbox 360 #capcom #playstation 3 #playstation vita

Tutorials, cheats

Reviews

4/5
Hrej.cz
Jun 19, 2012
Kvalitní hra ve všech směrech, která by neměla chybět ve sbírce žádného fanouška bojovek. To ale neznamená, že by po ní neměl sáhnout úplně každý, kdo hledá instantní herně společenskou zábavu.

7,5/10
hry.Sme.sk
May 4, 2012
Návrat k automatovej hrateľnosti pri príjemnom spracovaní kazí možno len príliš okaté pchanie DLC (stiahnuteľný obsah) za každú cenu pod nos hráča, pričom je vidieť, že mnoho toho bolo už v hre a my si tieto novinky len odomkneme.

60%
Czechgamer.com
Mar 28, 2012
Zneužívanie sily známych značiek nám príliš nesedí, obzvlášť v prípade, kedy je očividné, že má niekto hladné finančné vrecká. Netvrdíme však, že je Street Fighter X Tekken úplne zlou hrou.

90%
GameSite.sk
Mar 22, 2012
Takže, ako teda súboj dvoch značiek dopadol? No, asi to už po prečítaní riadkov vyššie viete, ale poďme si to zrekapitulovať. Autori nám naservírovali takmer perfektnú bojovku s obľúbenými postavami z dvoch rôznych rozšírených sérií. Vzali si z nich to najlepšie a zasadili to do 2D prostredia Street Fightera. Na vrch prihodili nejaké novinky a... A vy si to choďte kúpiť a vyskúšať na vlastnej koži,...

85%
Bonusweb
Mar 20, 2012
Znovu se střetávají dva světy a opět díky bojovce. Síly poměří postavy z her Tekken a Street Fighter.

8/10
Sector.sk
Mar 20, 2012
Street Fighter x Tekken je podarenou bojovkou, ktorá ma šancu siahnuť si na trón. Ponúka bezkonkurenčnú prezentáciu, vynikajúce skĺbenie boja jednej aj viacerých postáv a obe univerzá prezentuje v najlepšom možnom svetle. Bohužiaľ to prestane platiť v momente, keď sa budete chcieť dostať do online časti. Zalagovaný multiplayer pravoverných fanúšikov rozplače. Nepoteší ani horšie vyváženie postáv, glitche...

8/10
Tiscali Games
Mar 19, 2012
Už předem kontroverzní slepenec, jenž staví zavedená pravidla Street Fighter komunity na hlavu a jistotou dvojnásobku ždíme z předvídatelného žánru další a další obsah. Nenechte se vystrašit komplexnější herní mechanikou. Po pár hodinách na tomhle řetízkáči už nebudete chtít, aby se přestal točit.

8,8/10
Game Informer
Mar 6, 2012
Capcom has successfully mined elements from both series and repurposed them to create something that feels different.

8,8/10
Game Informer
Mar 6, 2012
Capcom has successfully mined elements from both series and repurposed them to create something that feels different.