Hodnoceniher.cz

Steep

72%

Average from 10 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #hory #online #sportovní #sport #multiplayer #asymetrický multiplayer #ps4 #windows #steep #ubisoft #xbox live #xbo #trendsport #ubisoft - annecy #gry sportowe #gry zimowe #pc #ubisoft annecy #xbox one #switch

Reviews

7/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Jeśli miałbym zasugerować twórcom, na co położyć nacisk w najbliższej łatce do Steep, byłby to z pewnością model jazdy (który jeszcze wymaga dopracowania) oraz fizyka (tak, aby po glitchach nie pozostał ślad). Tym niemniej muszę przyznać, że na alpejskich stokach, z padem w dłoniach, bawiłem się naprawdę nieźle. Gra nie jest idealna i trudno nazwać ją "drugim SSX-em", ale każdy fan sportów zimowych...

70%
GamePark
Jan 9, 2017
Musím uznat, že výjimečných her se nám dostává opravdu po skromnu. Je třeba upřesnit, co vlastně výjimečnou hrou je. V tomto případě něco, co už neokopírovalo několik studií a jedná se o takový žánr hry, na který nejsme zvyklí. Něco, co zde doposud chybělo, co nás něčím dokázalo překvapit a z prvu jsme si ani netroufli odhadnout, co od takovéto hry čekat. Do těchto kritérií přesně zapadá STEEP.

7/10
Tiscali Games
Dec 16, 2016
Mávnout nad Steep rukou, jako nad solidním základem pro případné pokračování, by bylo trochu nefér, ale do jisté míry to sedí. Přesto vás dokáže volné ježdění v obrovském otevřeném světě zabavit na několik hodin, pokud dokážete přimhouřit oči nad nejednou nedomyšleností a chybkou.

4/5
Hrej.cz
Dec 12, 2016
Steep rozdělí komunitu na část, která jej bude vychvalovat až k těm nejvyšším vrcholkům, a na tu, která mu nepřijde na jméno. Před tím, než si jej pořídíte, si musíte ujasnit, jaká jsou vaše očekávání. Recenze vám v tomto ohledu napoví, ale věřte, že správnému publiku se Steep náležitě odmění.

60%
Bonusweb
Dec 11, 2016
Pokud doufáte ve strhující hru věnovanou zimním sportům, doufejte dál. Ze Steep budete zklamaní.

8,5/10
Game Informer
Dec 9, 2016
The game's arresting qualities expand beyond the gameplay of its four mountain sports.

70%
GameStar.de
Dec 8, 2016
Wintersport-Simulation in technisch beeindruckender Alpen-Open-World, es mangelt an Langzeitmotivation und Vielfalt.

3,5/5
HardcoreGamer
Dec 8, 2016
Steep is not a perfect game. Two of the sports types are a total wash and even the good ones have flaws with the trick system. Even so, the playground that Ubisoft has introduced is gorgeous, with unique landmarks to race past and tons of screenshot worthy moments. There is a good game hiding among the issues, but it’s one that most players might not discover. It doesn’t top the best snowboarding game...

7/10
XboxWeb.cz
Dec 8, 2016
Steep rozhodně není úplně špatnou hru, jak by mohlo z textu vyplynout, ale z potenciálu tématu se podle mého dalo získat o dost více. Škoda šance, třeba pokračování bude lepší, jak ostatně bývá u nových značek z portfolia Ubisoftu zvykem.

7/10
Zing
Dec 8, 2016
Steep si zaslouží pozornost díky zpracování adrenalinových zimních zážitků a zajímavému hernímu prostředí, jen je obrovská škoda, že je tak bez života.