Hodnoceniher.cz

Start the Party!

58%

Average from 5 reviews
#ps3 #arkáda #arkády #konzole #potenciální oběť #řeč #part #start #sea #sean #pěst #pár #zásadní prvek #malé číslo #celkový zážitek #party #pes #sony computer entertainment #supermassive games #playstation 3

Reviews

5/10
GamesWEB.sk
Oct 29, 2010
V podstate ide stále o to isté a po rýchlom čase sa stratí aj tá štipka motivácie, ktorá bola pri prvom spustení hry. Ako materiál na rôzne oslavy je však celkom užitočný.

6/10
Doupě
Oct 5, 2010
Jistě, nepřináší nic nového, a pokud jste na hraní sami, nenabídne toho tolik, nicméně v rámci kolektivní zábavy je bezpochyby dobrou volbou.

3/5
Doupě
Oct 4, 2010
Start The Party! je titul, který patří mezi ty povedenější. Jistě, nepřináší nic nového, a pokud jste na hraní sami, nenabídne toho tolik, nicméně v rámci kolektivní zábavy je bezpochyby dobrou volbou. Jedinou překážkou snad může být cena, která je při srovnání s obsahem hry neúměrně vysoká. Jestliže však máte peněz dost a chcete se s kamarády či rodinou na chvíli bláznivě pobavit už teď, nešlápnete...

6/10
Sector.sk
Sep 14, 2010
Výdrž a životnosť to sú dve premenné, s ktorými akosi autori veľmi zle narábali. Hra triafa klinec po hlavičke a ukája hlad po ideálnej novej párty hre.

6/10
Game Informer
Sep 1, 2010
ive Games’ offering won’t change anyone’s opinion of the genre.