Hodnoceniher.cz

StarCraft II: Legacy of the Void

87%

Average from 8 reviews
#starcraft (série) #strategie #sci-fi #izometrické #realtime #datadisk #windows #mac #pc #blizzard #legacy of the void #starcraft 2 #blizzard #pc #blizzard entertainment

Tutorials, cheats

Reviews

7,5/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Tutaj też wracamy do tego, o czym pisałem na początku. Legacy of the Void to nadal kawał dobrego RTS-a i gdyby tę grę robiło jakiekolwiek inne studio, bez wahania dałbym solidne 9 punktów. Problem w tym, że Blizzard to nie jest "jakiekolwiek studio" i na pewne rzeczy ciężko przymknąć oko, nawet biorąc pod uwagę ciekawe zmiany i nowości w trybie dla wielu graczy, czy wielki skok jakościowy, jeśli chodzi...

90%
Bonusweb
Dec 9, 2015
Poslední kapitola sci-fi strategie StarCraft II s názvem Legacy of the Void je po letech čekání venku. Prastaré zlo se probudilo a asi nebude žádným překvapením, že je to zase pořádný strategický nářez.

9/10
Zing
Nov 24, 2015
StarCraft II: Legacy of the Void je kvalitní real-time strategie, které k dokonalosti schází snad jen lepší závěr primárního příběhu. Za sebe ji mohu doporučit všem fanoušků žánru, jemuž kraluje prakticky již pár let.

9/10
Tiscali Games
Nov 22, 2015
Legacy of the Void v rámci nastavených mantinelů vylepšuje, dotahuje a inovuje každou část hry. Nejde o revoluci, která by ke StarCraftu přivedla masu nových hráčů, ale zároveň nabízí přesně to, respektive ještě o něco víc, než fanoušci očekávali. Právě pro ně je poslední kapitola série naprostou povinností.

9,3/10
Centrum Her
Nov 19, 2015
Klobúk dole a palce hore. Starcraft II: Legacy of the Void prináša v tejto dobe to, čo sa na iných frontoch nájsť nedá, a to preverený RTS zážitok v rámci TOP značky, ktorá ešte nepovedala svoje posledné slovo.

4/5
Hrej.cz
Nov 19, 2015
Završení jedné z nejslavnějších realtimových strategií ani z daleka nenaplňuje svůj příběhový potenciál. Jeho hratelnost však opět funguje na jedničku, rozšíření působí zcela přirozeně a multiplayer má nakročeno k dlouhému a plodnému životu.

4,5/5
HardcoreGamer
Nov 16, 2015
Legacy of the Void is an excellent conclusion to Blizzard’s trilogy. While one can get impatient with the familiar mission structure, it’s impossible to argue with the excellent faction balance and action. As a genre, real time strategy games have lost a bit of appeal and the StarCraft 2 trilogy doesn’t move them into new territory. Let’s leave that for the next generation. Right now, there’s Legacy...

8,8/10
Game Informer
Nov 12, 2015
An impressive experience with powerful protoss style and flavor.