Hodnoceniher.cz

Splatoon

75%

Average from 9 reviews
#wii u #akční #multiplayer #wiiu #akce #splatoon 2 #splatoon #hlavní zbraň #pár desítek #taktické uvažování #speciální zbraň #king of the hill #taktické myšlení #populární žánr #nejnovější hra #zásadní problém #dávky #kraken #řeč #střílečka #nintendo #wii u

Tutorials, cheats

Reviews

8/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Za kwotę, która ledwie przekracza połowę ceny nowości na konkurencyjne konsole, otrzymujemy dopracowany i wyjątkowo oryginalny produkt, który nie sposób porównać do czegokolwiek innego. Niepozbawiony wad, ale bardzo wciągający.

8/10
Tiscali Games
Jun 26, 2015
Splatoon je originální titul, který potěší v první řadě hráče, kteří multiplayerové střílečky moc nehrají. Zkušení harcovníci by měli zvážit, zda jim vyzkoušení inovativního konceptu stojí za překousnutí menšího počtu map a jistou nevyváženost hry.

4/5
Doupě
Jun 23, 2015
Nicméně hratelnost je až krystalicky čistá a podle mého dokáže Splatoon chytnout i hráče, kteří nehoví hrám typu Call of Duty a Battlefield. Já jsem jedním z nich. 

70%
Bonusweb
Jun 19, 2015
Hry od Nintenda jsou, byly a vždy budou úplně jiné. A to platí i u nové multiplayerové akce. V žánru, kde lidem trhají mimozemská monstra hlavy a pálí po sobě vojáci, přinášejí taškařici, ve které po sobě děti stříkají barvy.

Eurogamer.cz
Jun 7, 2015
Netradiční střílečka, která na Wii U nemá konkurenci, ale škodí pár drobností, prozatím málo obsahu či chybějící voice chat. Bez medaile.

4/5
HardcoreGamer
Jun 2, 2015
Splatoon is all about staying fresh, and despite its lack of content somehow manages to remain just as appealing after twenty hours as it was in its first. Its core gameplay is so unwaveringly solid that it’s bound to only become better as more maps, weapons and modes are released in the months after launch, but even now Splatoon might just be Wii U’s long-awaited killer app.

3/5
Hrej.cz
Jun 1, 2015
Okamžitě sympatická a zábavná střílečka je nintendovina jak trám. Čím déle jí však hrajete, tím dříve zjistíte, že je vlastně tahle inkoustová záležitost při vydání docela prázdná a bez rychlého nášupu dlouho nevydrží.

7,8/10
Game Informer
May 29, 2015
Splatoon looks, sounds, and plays great, but with some design elements and a lack of content weighing it down, I was left wanting more.

75%
Czechgamer.com
May 26, 2015
Pro Nintendo skok do nezvyklých inkoustů. Pro zkušené hráče střílečka, kde se po chvilce budou cítit jako doma. A pro ostatní výborné nevinné střílení v online, které by zasloužilo ještě trochu vyladit.