Hodnoceniher.cz

Sonic & SEGA All-Stars Racing

76%

Average from 7 reviews
#pc #ios #android #nintendo ds #xbox 360 #playstation 3 #wii #windows #ps3 #x360 #ds #iphone #závodní #mobily #sega #sonic #řeč #ďábel #racing #pořádná výzva #závod #sonic & amp

Tutorials, cheats

Reviews

4/5
Doupě
Jul 11, 2011
Grafické zpracování je velmi působivé a nebudete mít s hrou problém ani na starším iPhonu 3G. Díky podpoře Retina displeje si ale krásnou grafiku plně vychutnáte jen na novějších přístrojích. Zvuků se nedá co vytknout, vtipné jsou posměšky nad právě sestřeleným protivníkem, který po útoku přišel o vítězství. Sonic & Sega All-Stars Racing prostě velmi překvapil a rozhodně se jedná o jeden z nejlepších...

7/10
Tiscali Games
Apr 30, 2010
Překvapivě povedené „kart“ závody, které nesou i přívlastky bláznivé, arkádové, trvanlivé a zábavné ve více lidech. Kazí je pouze pár technických záležitostí a především vynechaná podpora multiplayeru přes LAN a internet u PC verze.

4/5
Hrej.cz
Mar 29, 2010
Prakticky ničím nepřekvapující závody, které svou pravou sílu předvedou teprve ve hře více hráčů. Každopádně jasný tip na horké letní večery trávené s partou na chatce bez internetového připojení, aneb do pozvánek vepsat „Gamepady s sebou!“.

75%
Bonusweb
Mar 26, 2010
Sega se rozhodla vzít pár svých oblíbených herních postaviček, posadit je za volant a poslat závodit. A není to vůbec marné.

7,5/10
Game Informer
Feb 26, 2010
Sonic has proven fast enough to draft behind Mario and churn out a solid kart racing clone.

7,8/10
Game Informer
Feb 23, 2010
Sonic & Sega All-Stars Racing is a blatant Mario Kart rip-off, but the hedgehog’s emulation actually executes parts of the kart racing formula better.

7,8/10
Game Informer
Feb 23, 2010
Sonic & Sega All-Stars Racing is ablatant Mario Kart rip-off, but the hedgehog’s emulation actuallyexecutes parts of the kart racing formula better.