Hodnoceniher.cz

Sniper Elite 4

74%

Average from 9 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #druhá světová válka #akční #ps4 #windows #xbo #rebellion developments #action #ego-shooter #sold out #rebellion #strzelanki #snajperstwo #tps #xbox one #switch

Reviews

6,5/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
"Czwórce" może przy tym jednak zaszkodzić decyzja o zrezygnowaniu z wersji pudełkowej na PC, przez co produkcja siłą rzeczy jest na starcie droższa, niż wiele innych gier. Nie jest to spektakularny megahit, o którym będziemy pamiętać za kilka lat, ale na okres branżowej posuchy (jaka zapewne nastąpi po premierach For Honor czy Horizon: Zero Dawn) będzie jak znalazł. Warto, choć nie za obecną cenę.

80%
Czechgamer.com
Mar 7, 2017
Sniper Elite v novém a slušivém kabátu, který v sobě skrývá hned několik chytlavých novinek

75%
Bonusweb
Feb 27, 2017
Téměř tři roky jsme museli čekat na to, než studio Rebellion opráší zanesenou hlaveň a vyčistí špinavý okulár odstřelovací pušky tak, abychom si z ní zase mohli zastřílet po zlých nacistech.

3/5
Hrej.cz
Feb 15, 2017
Ohromný datadisk. Tak by se mohl tvářit Sniper Elite 4 a nikdo by nic nepoznal. Novému prostředí dominují velké mapy a spousta volnosti, hru však sráží generické schéma a fakt, že náš sniper je spíše největší akční hrdina všech dob.

7/10
Tiscali Games
Feb 14, 2017
Velmi dobrá taktická stealth akce, která mohla být skvělá, nebýt zásadních problémů s umělou inteligencí. Shovívavějším hráčům ale i přesto nabídne příjemnou porci kvalitní zábavy, výbornou atmosféru a požitkářské odstřelování.

7,8/10
Game Informer
Feb 13, 2017
Despite its flaws, Sniper Elite 4 is game that’s worth a look for shooting fans.

Eurogamer.cz
Feb 13, 2017
Výraznější a vybroušenější než předchozí díly. Sniper Elite 4 je nesmírně zábavné stealth dobrodružství z druhé světové.

81%
GameStar.de
Feb 13, 2017
Tolles Scharfschützenspiel, das vor allem mit seinen riesigen Arealen, den taktischen Möglichkeiten und tollem Stealth-Gameplay glänzt.

4/5
HardcoreGamer
Feb 13, 2017
If you’re willing to look past the graphics and animation in certain pockets, the self-contained loop that is Sniper Elite 4‘s gameplay offers some of the more surprisingly striking moments of well-implemented level design and genuine curiosity you can have in a shooter. This is before of course you factor in the abundance of extra content that’ll keep players coming back for more long-range Nazi slaying....