Hodnoceniher.cz

Skulls of the Shogun

79%

Average from 4 reviews
#pc #strategie realtime #strategie #tahová #windows #x360 #xbox 360 #microsoft game studios #17-bit

Tutorials, cheats

Reviews

7/10
Tiscali Games
Aug 17, 2013
Zábavná a upřímně vtipná jednohubka z vod tahových strategií. Moc dobře ví, že rozsahem nemůže soupeřit s Civilizací nebo XCOM, a tak přináší vlastní pojetí žánru. Občas kvůli tomu drhne, ale po většinu času jde o svěží zážitek.

8/10
Konzolista.cz
Feb 16, 2013
Ačkoliv jsem na začátku nečekal vůbec nic, tak musím říct, že hra dokázala mile překvapit a na začátku roku 2013 už druhá nadprůměrná arkáda, která vyšla. Pro každého kdo má tahové strategie rád je povinnost vyzkoušet si přinejmenším trialovou verzi a rozhodnout se, zda do ní zainvestovat potřebné peníze. Těm, kteří se tak nakonec skutečně rozhodnou, přeji hodně hodin zábavy, kterou zakončíte získáním...

80%
Bonusweb
Feb 8, 2013
Nádech Japonska, povedené vizuální pojetí, zábavné herní mechanismy a slušná porce humoru, tím se chlubí strategie Skulls of the Shogun. Utkat se mezi sebou mohou hráči na PC, Xboxu 360 a mobilním systému Windows Phone.

8,5/10
Game Informer
Jan 30, 2013
Skulls of the Shogun is the kind of strategy game that I love; it lets you visualize and execute your best-laid plans, even if they can go down in flames.