Hodnoceniher.cz

Shadows of the Damned

78%

Average from 8 reviews
#xbox 360 #playstation 3 #horor #akční #akira yamaoka #goichi suda #shinji mikami #ps3 #x360 #akce #konzole #shadow #japonec #akira #tech demo #lebka #celé jméno #shadows #řeč #zajímavý systém #electronic arts #grasshopper manufacture #shadows of the damned #grasshopper manufacture

Tutorials, cheats

Reviews

80%
Bonusweb
Jul 15, 2011
Slavní tvůrci, známá akční hratelnost, netradiční obsah a pojetí. Shadows of the Damned je na první pohled bizarní šíleností, jejíž herní mechanismy však zůstávají pevně na zemi a fungují na známých principech. O netradiční podívanou a překvapení ale v této hře nouze rozhodně není.

3,5/5
Doupě
Jun 30, 2011
Právě nevyladěnost zabraňuje Shadows of the Damned, aby představovala špičkovou hru stylu už zmíněného Dead Space či Gears of War. Pokud pomineme veškerou tu specificky obskurní polevu (pro kterou však stojí za to si hru zahrát), zůstane nám solidní third person střílečka, kterou za den či dva dohrajete, řeknete si: „Dobré ty bylo“ a následně zasunete krabičku se hrou do poličky, odkud ji už jen těžko...

5/10
Tiscali Games
Jun 27, 2011
Je velká škoda, že k tak mistrně vymyšlenému světu a příběhu prošpikovanému brilantním obhroublým černým humorem nedokázal Grasshopper dodat i přiměřeně kvalitní hru. Každý z dlouhé řady skvělých nápadů je tu téměř dokonale pohřbený v záplavě chyb, nad kterými zůstává rozum stát.

8/10
Zing
Jun 24, 2011
Pravda, Catherine jsem zatím nezkoušel, ale do té doby je tohle bezpochyby jedna z nejujetějších her, jaké jsem měl možnost vyzkoušet. A chci znovu!

4/5
Hrej.cz
Jun 23, 2011
Zdaleka ne bezchybná, ale přesto podařená hra. Shadows of the Damned sází na unikátní atmosféru plnou pikantního humoru, velkolepé souboje i hudební doprovod, které ocení především veteráni.

Eurogamer.cz
Jun 21, 2011

9,3/10
Game Informer
Jun 19, 2011
This is Resident Evil 4 rewritten by a 12-year-old obsessed with d--- jokes. As it turns out, that’s a good thing.

9,3/10
Game Informer
Jun 19, 2011
This is Resident Evil 4 rewritten by a 12-year-old obsessed with d--- jokes. As it turns out, that’s a good thing.