Hodnoceniher.cz

Serious Sam 3: BFE

72%

Average from 13 reviews
#pc #fps #akční #kooperace #arkáda #windows #ps3 #x360 #croteam #serious sam 3: bfe #action #ego-shooter #dtp entertainment, croteam (ps3) #serious sam 3: bfe #sebastian klix #pc #devolver digital #xbox 360

Tutorials, cheats

Reviews

7,5/10
hry.Sme.sk
Apr 28, 2012
Serious Sam 3: BFE je pre nás skvelým titulom. Je to arkádová strieľačka, ktorá sa na nič nehrá a ukazuje skostnatelému Duke Nukem Forever, ako má vyzerať zábava. Dokonca nechýba ani počítadlo skóre po dohraní úrovne. Nenáročná (na pochopenie), ale taktiež časom dostatočne výživná akcia s poctivou obtiažnosťou, v ktorej ide predovšetkým o postreh. Taký je najnovší Serious Sam. Toto je old-school akcia.

9,4/10
Herní web
Mar 30, 2012
Serious Sam 3: BFE není hrou pro všechny. Ale to nikdy nebyl, stejně tak jako JRPG. Přes několik výtek, kterých si stejně v šílené akční jízdě moc všímat nebudete, je to výborně zpracovaná hra. Když k tomu připočítáte multiplayer, možnost hrát co-operativně jak na jednom stroji nebo až v 16 lidech po síti, dostáváte za své peníze velice slušnou porci zábavy.

8/10
Hrej.cz
Jan 31, 2012
Nový vládce hloupých stříleček. Sice už nebaví tak královsky, jako před deseti lety, ale v žánru tentokrát nemá konkurenta.

4/5
Hrej.cz
Jan 29, 2012
Nový vládce hloupých stříleček. Sice už nebaví tak královsky, jako před deseti lety, ale v žánru tentokrát nemá konkurenta.

5/10
Eurogamer.cz
Jan 28, 2012
Mrzí mě to, ale třetí Serious Sam je šlápnutím vedle. Vše, co šlo, bylo oproti dvojce osekáno - variabilita prostředí, nepřátelé, zbraně, humor. A navíc se musíme prokousávat dlouhými pasážemi ve tmě a v úzkých uličkách Káhiry. Osm stovek je vysoká cena za zážitek, který jako by ignoroval skvělou dvojku. A to přesto, že jsem s ním strávil přibližně patnáct hodin. Naštěstí alespoň multiplayer se povedl....

65%
Game page
Jan 24, 2012

8/10
Tiscali Games
Dec 19, 2011
Ztrestat rozjívený dav mrchožroutů už dlouho nebylo tak zábavné. Serious Sam 3 vyrazil do boje v plné parádě. Nohama klopýtá snad jen o pár nevypucovaných detailů a přehnanou obtížnost.

7,5/10
Sector.sk
Dec 15, 2011
V prípade, že ste fanúšikmi frenetickej akcie, ktorá vám dá vydýchnuť len v krátkych chvíľkach, tak si Serious Sam 3: BFE zaslúži vašu pozornosť. Ponúka jeden z najlepších čisto akčných zážitkov tohto roka a skvele nadväzuje na prvé dve stretnutia s Mentalovou armádou. Dopadá však na príliš obyčajnom stvárnení, prostredí Egypta, ktorý sa veľmi rýchlo opozerá, a aj strate humoru, ktorý bol skôr pre...

53%
Czechgamer.com
Dec 10, 2011
Pokud se však se sérií setkáváte poprvé, zřejmě vás to bude bavit. My ostatní si řekneme, že tohle všechno jsme už někde viděli. A v zábavnější formě.

7/10
Zing
Dec 8, 2011
Ta pravá herní klasika, která i mladším hráčům ukáže, jak se to dělalo tenkrát. Navíc mnohem povedenější než Duke. Kdo hledá krystalickou zábavy bez přemýšlení, ten se tady rozhodně najde.

7/10
Zing
Dec 8, 2011
Historie se opakuje, anebo bych možná měl prostě jen říct, že žánr FPS se vrací přesně tam, kde vznikl. Třetí Serious Sam je i přes svou pro někoho nepochopitelnou zastaralost povedeným kouskem. Musíte k němu totiž přistupovat jinak a pravdou zřejmě bude, že si ho ani jen tak někdo nekoupí. Je to hra pro nostalgiky, jenž trpí zcela těmi stejnými problémy jako kdysi. Komu však ke štěstí stačí stylová...

67%
GameStar.de
Nov 28, 2011
In praktisch allen Bereichen gegenüber Serious Sam 2 ein echter Rückschritt.

7,8/10
Game Informer
Nov 23, 2011
Serious Sam 3: BFE is exactly what it means to be: a fast-paced, old-school shooter that makes up for its lack of nuance with lots of enemies and the ludicrous arsenal you need to take them down.