Hodnoceniher.cz

Sekiro: Shadows Die Twice

90%

Average from 11 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #japonsko #akční #fantasy #rpg #mytologie #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #x1 #sekiro: shadows die twice #sekiro #xbox #xbox live #xbo #activision #action #action-adventure #activision blizzard #fromsoftware, inc. #from software #xbox one #akční hry #bojová #dobrodruzne #open world #stealth #steam

Tutorials, cheats

Reviews

9/10
Gaming professors
May 21, 2021
Sekiro: Shadows Die Twice vnesl svěží vítr do Dark Souls her, a to nejen svým osobitým herním stylem, ale především zasazením do Japonska. Dokáže ne jednou zvednout ze židle a doslova vám navodit „náladu“, kdy chcete někoho pořádně praštit, abyste si ulevili z frustrace. Titul má navíc povedenou grafiku, ozvučení i příběh a jde o určitou „povinnost“ pro všechny milovníky Dark Souls her a Japonska.

85%
Bonusweb
Apr 8, 2019
Legendární tvůrci z japonského studia From Software tentokrát namíchali koktejl, který potrápí i veterány proslulé série Dark Souls. Zašli s obtížností příliš daleko?

5/5
Hrej.cz
Apr 2, 2019
Tvrdé, nesmiřitelné, dokonale uspokojivé. Tradiční i novátorské s tou přesnou mírou Mijazakiho talentu. S chutí do toho.

8/10
Zing
Mar 29, 2019
Sekiro může působit jako takový chudší člen rodiny legendárních soulsborne her, ale když si člověk uvědomí, že jde spíše o bratrance než sourozence, tak jde o v mnoha směrech výbornou hrou, která potrápí vaše nervy ve velmi jednoduše vypadajícím a fungujícím, přesto náročném obalu, jenž z vás nebude dělat naprostého blbce. Extrémně originální ta hra v ničem úplně není, ale ať se propadnu, jestli není...

92%
Czechgamer.com
Mar 26, 2019
Drsná ale spravodlivá sonda do života Ninja bojovníka z 15. storočia

9/10
XboxWeb.cz
Mar 26, 2019
Sekiro: Shadows Die Twice je jasným důkazem, že tihle borci z Japonska prostě umí a jsou skutečnými mistry v tom, co dělají. Navzdory změnám v zasazení, vyprávění příběhu a hratelnosti je nadále největším tahákem kouzlo, které pohltilo nespočet hráčů série Dark Souls. Fanoušci si budou užívat každý souboj, pestrá prostředí a neskutečně těžké souboje s bossy. Ovšem ostatní, kteří nejsou ochotni strávit...

10/10
Tiscali Games
Mar 25, 2019
Strhující, návyková hratelnost postavená na originálním a fantasticky funkčním bojovém systému, bezkonkurenční level design, nádherné prostředí, dechberoucí výtvarné zpracování, ocelově tvrdá, ale férová a nesmírně dovedně vyvážená obtížnost, bezchybný technický stav. Tady není o čem.

9,5/10
Komputer Świat
Mar 22, 2019
From Software tworzy nową markę, ale nie porzuca swojego dziedzictwa. To absolutny "must have" dla fanów poprzednich gier tego studia. I nie tylko dla nich.

88%
GameStar.de
Mar 21, 2019
Sekiro zwingt euch, das Katana zu meistern. Wer sich darauf einlässt, bekommt die besten Samurai-Fights überhaupt. Aber der Weg ist hart.

9/10
Game Informer
Mar 21, 2019
An intense, challenging realization of the ninja fantasy comes to life in From Software's latest offering.

4/5
HardcoreGamer
Mar 21, 2019
Death is one of many constants players have come to expect from a From Software title alongside a well-designed world, a gameplay loop that rewards risk and experimentation, and a fair challenge. Sekiro: Shadows Die Twice mostly checks these boxes while delivering a new take on the traditional formula. While not original, Sekiro’s story provides greater context through its pre-defined protagonist and...