Hodnoceniher.cz

Seasons After Fall

78%

Average from 8 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #puzzle #plošinovka #windows #focus home interactive #seasons after fall #swing swing submarine #adventura #xbox live #adventure

Reviews

7/10
XboxWeb.cz
Jun 6, 2017
Season After Fall je pěknou hrou se zajímavými nápady, úžasnou grafikou a příjemnou hratelností. Bohužel v půlce si vše musíte zopakovat, a to už nemusí být pro každého. Rozhodně však nejde o špatnou hru, spíše naopak a jestli máte rádi plošinovky a zalíbí se vám stylizace, budete se Seasons After Fall určitě spokojeni.

8/10
Zing
May 28, 2017
Seasons after Fall je sice krátká, ale o to kouzelnější plošinovka. Hru si nebudete kupovat kvůli docela slušnému příběhu, ale především pro umělecký zážitek. Úžasný důkaz toho, že zábavu a krásu lze namíchat do jednoho celku.

4/5
Hrej.cz
Sep 22, 2016
Milému dobrodružství s liškou v hlavní roli chvíli trvá, než předvede, co skutečně umí. Kdo však pomalý start překousne, ten si užije vizuálně působivou a v jádru velice příjemnou herní pohádku.

95%
Czechgamer.com
Sep 17, 2016
Nejnádhernější hra poslední doby.

80%
GamePark
Sep 16, 2016
Ačkoliv nejsem velký fanoušek adventur, hopsaček či oddechovek, v poslední době se na herní scénu dostávají skutečné hity, které i mě upřímně pobavily. Opomenout bychom rozhodně neměli nedávno vydaný Valley (recenze zde) či Jotun (recenze brzy vyjde). Určitý vztah k námětu dnes recenzované hry má pak Never Alone (viz zde). I tam se totiž objevila krásná liška, která ve 2D prostoru, zdá se, je ideálním...

7/10
Tiscali Games
Sep 13, 2016
Seasons After Fall je příjemná pohádková jednohubka z lesa, který reaguje na změnu ročního období. To vše je doplněno o podmanivý soundtrack. Hádanky ani hratelnost sice výzvu nenabízí, ale hra se jako zázrakem obejde i bez nich.

3,5/5
HardcoreGamer
Sep 9, 2016
Seasons After Fall is unique in that its beautiful artistic style almost makes you forget about the lackluster gameplay. While it’s far from perfect, it still manages to be an enjoyable experience, especially for those who treat games as an experience rather than a task to be completed.

81%
GameStar.de
Sep 8, 2016
Atemberaubend schönes, recht leichtes Puzzle-Abenteuer, das ohne Gewalt, Kämpfe und Spielertode auskommt.