Hodnoceniher.cz

Sea of Solitude

71%

Average from 7 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #explorativní adventura #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #adventury #playstation #xbox #unravel #adventura #kay #podtext #obří monstrum #světlice #hádanka #solitude #sea of solitude #osamocení #sbírání #atmosfera #špetka #limbo #journey #ea originals #emoce #indie #plošinovka #adventure #electronic arts #jo-mei games #xbox one

Reviews

2/5
Cooldown
Sep 6, 2019
Sea of Solitude nenabídne víc než netradiční zážitek a zajímavý experiment v krásných kulisách, který ale zároveň trpí povrchností a mantinely svojí předlohy.

70%
Bonusweb
Jul 20, 2019
Pod hlavičkou vydavatelství Electronic Arts vznikla hluboce osobní hra o obtížích vyrovnávání se s minulostí. Zaujme především osobitým zpracováním a nenáročnou hratelností. Jen škoda, že její autorka nešla více na dřeň a neukazuje nic, co by se do člověka mohlo výrazněji otisknout.

8/10
Tiscali Games
Jul 16, 2019
Sea of Solitude vám zahraje na city. Herně to není žádný velký trhák, ale o to tady ve skutečnosti ani nejde. Jde tady o příběh. A o zamyšlení. A to se podařilo na jedničku.

7/10
Doupě
Jul 12, 2019
Sea of Solitude je umělecká jednohubka, která se více než vizuálním pojetím snaží zapůsobit především velmi vážným filosofickým podtextem příběhu, jenž se zabývá dospělými a často i nepříjemnými tématy. Vlastně je těžké ji označit jako hru. Jde spíše o jakousi několikahodinovou návštěvu psychiatra, která vás donutí přemýšlet. I to se občas hodí, no ne?

9/10
XboxWeb.cz
Jul 5, 2019
Jestli hledáte terapii pro vaši herní duši, posaďte se k Sea of Solitude. Čeká vás emotivní příběh o sebepoznání, pochopení a nápravách dávných křivd. Kay vás naučí, že nikdy není pozdě začít naslouchat. Hlavně rychle, dokud máte toho, kdo vám chce něco sdělit. Projekt z EA Originals dojme příběhem, zabaví hratelností a potěší zpracováním. A to je víc, než jsem čekala.

7,5/10
Game Informer
Jul 5, 2019
This adventure game provides an insightful look at mental health inside a gorgeous and melancholy world.

75%
GameStar.de
Jul 5, 2019
Sea of Solitude verschenkt beim Storytelling Potenzial, bietet aber eine packende Welt mit dichter Atmosphäre rund um persönliche Ängste.