Hodnoceniher.cz

Samurai Shodown

72%

Average from 5 reviews
#xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #playstation 3 #psp #wii #game boy #snes #genesis #sega cd #3do #game gear #neo geo #bojovka #samuraj #ps4 #windows #ps4 pro #switch #xbox one x #stadia #samurai shodown #snk #athlon games #xbox series x/s #xbox one #pc #arc system works #snk games #pc

Tutorials, cheats

Reviews

7/10
Tiscali Games
Apr 13, 2021
Povedená bojovka dostala na nové generaci do vínku hezčí a plynulejší chod, řadu svých potíží ale stále nevyřešila. Na průnik do mainstreamu to není, fanoušci žánru ovšem dobře vědí, kde tkví kvality Samurai Shodown.

8/10
Tiscali Games
Jul 8, 2019
Osvěžující výlet do počátků moderního Japonska s bandou zuřivých ozbrojených samurajů. Specifická a poetická grafika, styl boje založený na taktice a důkladném bránění, sympatická hratelnost postavená na pestrém používání zbraní. Ne každé retro je cool, tenhle návrat letité značky se ale velmi povedl.

7/10
Respawnpoint
Jul 3, 2019

3/5
Hrej.cz
Jun 26, 2019
Bojovka, která má na to, aby vytáhla pozapomenutou sérii zpět na světlo. Kromě obrovského fan servisu pro všechny pamětníky, výborného soubojového systému a perfektní hudby však nenabízí nic zásadního, co by vás dokázalo odlákat od konkurence.

7,8/10
Game Informer
Jun 25, 2019
Samurai Shodown's one-on-one fights shine in dyanmic ways, but you'll need a friend to make the most out of it.